Ιωάννινα: Διακοπές υδροδότησης αύριο Κυριακή

Διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ

 

Για την Κυριακή 10 Μαρτίου ανακοινώθηκαν από το ΔΕΔΔΗΕ διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω εργασιών:

 

και θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης αντλιοστασίων και γεωτρήσεων του ΣΥΔΛΙ στις ανωτέρω περιοχές από 9.00 πμ, έως 1.00 μμ και για αυτό το λόγο θα γίνει διακοπή τροφοδοσίας δεξαμενών στην περιοχή των Γραμμενοχωρίων Πετράλωνα, Λοφίσκος, Ανάργυροι, Περάτη, Γραμμένο, Βαγενίτι, Πολύλοφος, Λύγγος Δήμου Ζίτσας και Κόντσικα και Ζευγάρι, Ασβεστοχώρι και Κοσμηρά Δήμου Ιωαννιτών και μεμονωμένες συνδέσεις ιδιωτών από τους κεντρικούς αγωγούς του ΣΥΔΛΙ στις ανωτέρω περιοχές.
και των γεωτρήσεων και του αντλιοστασίου Νεοχωρίου από ώρα 9.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ. και για αυτό το λόγο θα γίνει διακοπή τροφοδοσίας δεξαμενών: Νεοχώρι, πτηνοτροφεία στον κάμπο Νεοχωρίου, Πρωτόπαππα, Ζίτσα, Καρίτσα, Δαφνόφυτο, Σακελλαρικό και Λίθινο του Δήμου Ζίτσας.
Στις ανωτέρω περιοχές υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί μείωση πίεσης στην υδροδότηση των κατοίκων ή και διακοπή και στις συνδέσεις ιδιωτών, επιχειρήσεις και πτηνοτροφεία από τους κεντρικούς αγωγούς του ΣΥΔΛΙ στις ανωτέρω περιοχές.
Η αποκατάσταση της λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί άμεσα μετά το πέρας των εργασιών ΔΕΔΔΗΕ, η υδροδότηση των κατοίκων σταδιακά μέχρι να γεμίσουνε οι δεξαμενές τις μεσημεριανές ώρες, σε χρόνο που μπορεί κατά περίπτωση να υπερβαίνει και τις τρεις ώρες.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι για περιορισμό της κατανάλωσης πριν και μετά την διακοπή μέχρι να ισορροπήσει το σύστημα ύδρευσης στο σύνολο των περιοχών που αναφέρονται.
Επιπλέον υπενθυμίζουμε για τις επιχειρήσεις (πτηνοτροφεία κτλ), που υδρεύονται από κεντρικούς αγωγούς, θα πρέπει να φροντίζουν για την επάρκειά τους, σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης παροχής, έτσι ώστε να αντιμετωπίζουν τα ζητήματα στην ομαλή υδροδότηση.