Ιωάννινα: Ενα διαφορετικό “Puzzle” στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να βιώσει  τη δύναμη της δημιουργικότητας από φωτογράφους δίχως την κυριαρχία μιας βασικής αίσθησης, της όρασης.Tο πρότζεκτ έχει τον τίτλο «Puzzle», και επιχειρεί να δημιουργήσει ένα παζλ… φωτογραφίας, ζωγραφικής, μουσικής και λογοτεχνίας, αφου διαδραστικά θα αλληλεπιδρά με τους επισκεπτες που  θα κληθούν με δεμένα ματια να αγγίξουν τις ανάγλυφες φωτογραφίες, με συνοδεία ηχητικής περιγραφής.

Πανω στις ιδιες φωτογραφίες 5 μουσικοί θα εμπνευστούν για ενα τραγούδι,5λογοτέχνες-ποιητές θα γράψουν ενα ποίημα και 5 ζωγραφοι θα δημιουργήσουν πίνακες ζωγραφικής.

Είναι πράγματι εντυπωσιακό το γεγονός πως όταν έχεις όραμα, τίποτα δεν μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους εμπνευστές και διοργανωτές αυτού του πρότζεκτ και φυσυκά αξίζει να το επισκευτούμε όλοι!

Εγκαίνια: Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 18:00
Διάρκεια έκθεσης: 6 έως 23 Νοεμβρίου 2019, καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00.

  • Ειδικές μουσικές performances

Την Κυριακή 10 και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της φωτογραφικής έκθεσης, πραγματοποιούνται ειδικές μουσικές performances με καλλιτέχνες…έκπληξη  (ώρα 18:00). Απαραίτητη η κράτηση θέσης.