Ιωάννινα: Θολή η εικόνα της νεκροψίας για τα αίτια θανάτου της 20χρονης φοιτήτριας

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????ó?????????????

Επιβεβαιώθηκε η οξεία πυώδης αμυγδαλίτιδα από τη νεκροψία-νεκροτομή που έγινε στην 20χρονη φοιτήτρια στα Ιωάννινα, η οποία έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν απαντώνται σοβαρά και κρίσιμα ερωτήματα για την κατάρρευση του οργανισμού της και τον θάνατο. Θα χρειαστεί η ολοκλήρωση τόσο των ιστολογικών όσο και των τοξικολογικών εξετάσεων, ενώ μείζονος σημασίας αναμένεται να είναι και η μελέτη του ιατρικού φακέλου της άτυχης κοπέλας.

Η νεκροψία-νεκροτομή έγινε στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με τη συμμετοχή και τεχνικού συμβούλου της οικογένειας.