Ιωάννινα: Και αγώνας για οικογένειες στο Γύρο Λίμνης

Με ένα Family Run, έναν αγώνα για οικογένειες, εμπλουτίζεται από φέτος το αγωνιστικό διήμερο του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου.

Ο Γύρος Λίμνης ουσιαστικά έδινε τη δυνατότητα και σε οικογένειες να τρέξουν από τα περασμένα χρόνια, όταν γονείς με τα παιδιά τους έπαιρναν μέρος «Στους Δρόμους του Νησιού», ωστόσο από τη φετινή διοργάνωση αποφάσισε να οργανώσει έναν ξεχωριστό αγώνα, στον κύριο αγωνιστικό κορμό της διοργάνωσης, ικανοποιώντας την επιθυμία των δρομέων, που ταξιδεύουν οικογενειακώς από κάθε γωνιά της Ελλάδας και το εξωτερικό, για να τρέξουν κυρίως στον αγώνα των 30 χλμ.

Το Family Run, που θα διοργανωθεί το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, στις 5.30 το απόγευμα, με χορηγό τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «Πίνδος», θα δώσει, λοιπόν, τη δυνατότητα σε οικογένειες να τρέξουν ως ομάδα, σε έναν αγώνα 1.000 μ., χωρίς διαγωνιστικό χαρακτήρα, όπου νικητές θα είναι όλοι. Η εκκίνηση, όπως και των υπολοίπων αγώνων, θα δοθεί από την πλατεία Μαβίλη.

O αγώνας απευθύνεται σε οικογένειες σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. Μπορεί να συμμετέχει ένας γονέας µε το παιδί ή τα παιδιά του, δύο γονείς µε τα παιδία, νονοί µε βαφτιστήρια, θείοι και θείες µε ανίψια, παππούδες και γιαγιάδες µε τα εγγόνια κ.ο.κ.

Η υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής συνεχίζεται στο κέντρο εγγραφών, που βρίσκεται στη διεύθυνση Αβέρωφ 3, έως το πρωί της Παρασκευής, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφών και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα στην πλατεία Μαβίλη, από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.