Ιωάννινα: Κλείνει από αύριο για ασφαλτόστρωση το δεύτερο κομμάτι σε Βηλαρά και Βαλαωρίτου

Με γρήγορους ρυθμούς προχωράει το έργο του Δήμου Ιωαννιτών που αφορά στην ανακατασκευή του κεντρικού άξονα Βηλαρά – Βαλαωρίτου – 28ης Οκτωβρίου και από αύριο ξεκινούν εργασίες αποξήλωσης, διαμόρφωσης κι εν τέλει ασφαλτόστρωσης στο δεύτερο τμήμα του δρόμου, έχοντας ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση του πρώτου τμήματος.

Για το λόγο αυτό από το Δήμο Ιωαννιτών γίνεται γνωστό πως από αύριο Παρασκευή 22 Ιουλίου, ισχύει απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων επί της οδού Βηλαρά, στο τμήμα μεταξύ των οδών Μπαλάνου & Πουκεβίλ, και επί της οδού Βαλαωρίτου Οι εργασίες  θα διαρκέσουν  από την 22η Ιουλίου  έως την 31η Αυγούστου 2016.

Υπενθυμίζεται πως επειδή  πρόκειται για εμπορικό άξονα και δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας, για να ελαχιστοποιηθεί η αναστάτωση που αναμενόμενα προκαλεί ένα τέτοιο έργο, από το Δήμο Ιωαννιτών αποφασίστηκε να εξελιχθεί τμηματικά. Δηλαδή κλείνει ένα τμήμα του δρόμου ενώ το υπόλοιπο είναι σε κυκλοφορία, ολοκληρώνεται το έργο σε αυτό το τμήμα δίνεται σε κυκλοφορία ακολουθούν οι εργασίες στο επόμενο.