Ιωάννινα: Ξεκινούν οι εγγραφές για τον 2ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο

Ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων, ο Δήμος Ιωαννιτών και η Εταιρεία MY ADVENTURE συνδιοργανώνουν τον 2ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου “2nd Ioannina Night Half Marathon” το Σάββατο, 13 Μαΐου 2017.Ο αγώνας είναι ίσως ο ταχύτερος αγώνας 21χλμ. επειδή δεν επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες, η διαδρομή είναι επίπεδη, με μόλις 8μ. υψομετρική διαφορά, και προσφέρεται για ατομικά ρεκόρ.

Παράλληλα, είναι από τους ομορφότερους, χάρη στη φυσική ομορφιά του τοπίου και του ιστορικού παρελθόντος της πόλης. Διασχίζει το ιστορικό κέντρο, αγκαλιάζει το Κάστρο με τα πολλά μνημεία της Οθωμανικής περιόδου, περνάει κάτω από τα μεγάλα πλατάνια της παραλίμνιας περιοχής και συνεχίζει δίπλα πάντα στη λίμνη Παμβώτιδα με το Νησάκι να μας κοιτά καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια της διαδρομής.

Τη διοργάνωση συμπληρώνει ο αγώνας των 5χλμ, “Entry Night Race 5km”, μικρός σε χιλιόμετρα αλλά με τις απαιτήσεις που πάντα έχουν τέτοιου είδους αγώνες, κάτω από το νυχτερινό φωτισμό της λίμνης και του φεγγαριού.Οι εγγραφές ανοίγουν σε λίγες μόλις ημέρες και θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του αγώνα ioanninahalfmarathon.gr. Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να επιλέξει το πακέτο του και η πληρωμή θα γίνεται με ένα απλό «κλίκ» (ηλεκτρονικά) στην ιστοσελίδα με την κάρτα ανάληψης (χρεωστική) ή πιστωτικής.Θα μας βρείτε στο www.facebook.com/ioanninahalfmarathon και στο [email protected]
Επικοινωνία: Θεόδωρος Παπαγιάννης: 6948171516