Ιωάννινα: Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος Πέμπτη και Παρασκευή

Γνωστοποιείται  στο  κοινό  ότι για  να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές  εργασίες του  ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής :

  1. Την Πέμπτη 07-09-2023 :

 

Α) Από ώρα 07:45  πμ έως 08:00  πμ στις παρακάτω περιοχές :

Τμήμα Πεδινής πέριξ επιχειρήσεων Πήχας, Γογγάκης, ΜΕΤΡΟ, πρατήριο καυσ. Φαρμάκη, Ε.Ο. Ιωαννίνων – Αθηνών από την περιοχή της επιχείρησης PORCELANA έως και Λεωφόρο Δωδώνης στην Τράπεζα Πειραιώς, ΟΑΕΔ, Πολυκλαδικά Λύκεια, ΤΕΙ, Λεωφόρος Πανεπιστημίου από το ύψος του JUMBO, Ξενοδοχείο Κρικώνη, πτηνοτροφές Μίσσα, Τεβέ – Τσαϊρ, S/MΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, JUMBO, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και Κάτω Νεοχωρόπουλο,  πάρκο Πυρσινέλλα, Στρατόπεδο Βελισσαρίου.

 

Β) Από ώρα 08:00 πμ έως 12:00 μμ στις παρακάτω περιοχές :

Ιωάννινα από την συμβολή των οδών Στ. Νιάρχου με Αγίας Λαύρας, έως την συμβολή των οδών Στ. Νιάρχου με Μιλτιάδη καθώς και στις οδούς Σουλίου, Νικολάου Γλυκή, Πελασγών, Ηλία Βενέζη και παρόδους.

 

Γ) Από ώρα 12:00 μμ έως 13:00 μμ στις παρακάτω περιοχές :

Ιωάννινα στην οδό Περίδη από την συμβολή με την οδό Στ. Νιάρχου έως το σχολείο και στην οδό Σαρακίνας και παρόδους.

 

Δ) Από ώρα 12:00 μμ έως 14:00 μμ στις παρακάτω περιοχές :

Ιωάννινα στην οδό Στ. Νιάρχου από τον κυκλικό κόμβο Βελισσαρίου έως και την συμβολή με Αγίας Λαύρας, στην οδό Λέκκα Θεμιστοκλή και πέριξ του ζαχαροπλαστείου «Μάντζιος» και φούρνου κ. Φάκα.

 

Ε) Από ώρα 12:00 μμ έως 15:00 μμ στις παρακάτω περιοχές :

Αμπελιά πέριξ χοιροστασίου Γεωργιάδη, Μπιζάνι πέριξ Μαρμάρων Μιχαϊλίδη, Πτηνοτροφική Α.Ε., πτηνοτροφεία Μίσσα, OVO FRESCO.

 

  1. Την Παρασκευή 08-09-2023 :

 

Α) Από ώρα 08:00 πμ έως 12:00 μμ στις παρακάτω περιοχές :

Μετομόρφωση στον Νέο Οικισμό Καρυών και πέριξ Κέντρου Εκδηλώσεων «ΧΗΤΟΣ».

 

Β) Από ώρα 12:30 μμ έως 16:30 μμ στις παρακάτω περιοχές :

Κρύα πέριξ ξυλουργείου Νάκου.

 

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης των διακοπών που αναφέρονται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ ΑΕ, θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι  για λόγους ασφάλειας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχημάτων. Ζητάμε την κατανόηση των καταναλωτών μας για τις παραπάνω αναπόφευκτες διακοπές.