Ιωάννινα: Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος την Πέμπτη

Την Πέμπτη 22-02-2024 :

 

Α) Από ώρα 09:00 πμ έως 12:00 μμ στις παρακάτω περιοχές : Σταυράκι.

Β) Από ώρα 09:00 πμ έως 09:30 πμ στις παρακάτω περιοχές : Όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Κόνιτσας, τα Δ.Δ. Αγ. Μηνάς, Αρίστη, Βίκος, Πάπιγκο, Βρυσοχώρι, Ηλιοχώρι, Λαϊστα, Ελαφότοπος (η περιοχή προς Καλπάκι- όχι ο οικισμός) του Δήμου Ζαγορίου, τα Δ.Δ. Καλπακίου, Γεροπλάτανου, Βασιλικού (κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις στην ευρύτερη περιοχή – όχι ο οικισμός)  του Δήμου Πωγωνίου, τα Δ.Δ. Χρυσή, Πευκόφυτο, Ζούζουλη, Επταχώρι του Δήμου Νεστορίου της Π.Ε. Καστοριάς.

 

Γ) Από ώρα 09:00 πμ έως 12:00 μμ στις παρακάτω περιοχές : Μεσοβούνι.

 

Δ) Από ώρα 11:30 πμ έως 12:00 μμ στις παρακάτω περιοχές : Όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Κόνιτσας, τα Δ.Δ. Αγ. Μηνάς, Αρίστη, Βίκος, Πάπιγκο, Βρυσοχώρι, Ηλιοχώρι, Λαϊστα, Ελαφότοπος (η περιοχή προς Καλπάκι- όχι ο οικισμός) του Δήμου Ζαγορίου, τα Δ.Δ. Καλπακίου, Γεροπλάτανου, Βασιλικού (κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις στην ευρύτερη περιοχή – όχι ο οικισμός)  του Δήμου Πωγωνίου, τα Δ.Δ. Χρυσή, Πευκόφυτο, Ζούζουλη, Επταχώρι του Δήμου Νεστορίου της Π.Ε. Καστοριάς.

Ε) Από ώρα 14:00 μμ έως 17:00 μμ στις παρακάτω περιοχές : Σερβιανά πέριξ ποιμνιοστασίου κ. Πέπε.

 

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης των διακοπών που αναφέρονται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ ΑΕ, θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφάλειας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχημάτων. Ζητάμε την κατανόηση των καταναλωτών μας για τις παραπάνω αναπόφευκτες διακοπές.