Ιωάννινα: : Στη Λαϊκή Σεισμοπλήκτων ο Δήμαρχος- Συναντήσεις στην Αστυνομία

Την Λαϊκή Αγορά των Σεισμοπλήκτων επισκέφθηκε νωρίς το πρωί ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Δημήτρης Παπαγεωργίου και υποψήφιοι της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή».

Ο Δήμαρχος συζήτησε με τους παραγωγούς αλλά και τους καταναλωτές τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στηρίζει τις συνοικιακές λαϊκές αγορές.

Όπως είπε έχουν αγκαλιαστεί από τους πολίτες καθώς τους διευκολύνουν σημαντικά στις αγορές τους ενώ παράλληλα δίνουν την δυνατότητα, κυρίως σε ντόπιους παραγωγούς να διαθέσουν τα προϊόντα τους.

«Σε μία εποχή όπου η ακρίβεια καλπάζει και χτυπά όλα τα νοικοκυριά αλλά και τους παραγωγούς στον πρωτογενή τομέα, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει η δυνατότητα διάθεσης των προϊόντων τους απευθείας στους καταναλωτές. Κι αυτό γίνεται μέσα από τις λαϊκές τις οποίες πρέπει να ενισχύσουμε» υπογράμμισε ο Δήμαρχος.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος και υποψήφιοι της παράταξης συναντήθηκαν με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου Βασίλειο Μουσελίμη καθώς και με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωαννίνων Γεώργιο Αζέλη.  Επίσης συναντήθηκαν με τον Διοικητή Τροχαίας Γρηγόρη Καρρά και τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ιωάννη Κοκκίνη.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε για την συνεργασία που υπάρχει και τόνισε την ανάγκη για συνέχισή της με σκοπό την ασφάλεια των πολιτών.

-Αύριο Τρίτη στις 20:30 ο Δήμαρχος θα μιλήσει στην Πεδινή.