Ιωάννινα: Συνάντηση δημάρχου με το διοικητή της Τροχαίας

Μια πρώτη εθιμοτυπική συνάντηση με το διοικητή της Τροχαίας Ιωαννίνων, Γρηγόρη Καρρά, είχε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.

Ο  κ. Καρράς ευχήθηκε καλή και παραγωγική θητεία στο νέο δήμαρχο με τον οποίο είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν ορισμένα βασικά ζητήματα συνεργασίας μεταξύ δήμου και τροχαίας.

Μεταξύ άλλων στο τραπέζι της συζήτησης από μεριάς του κ. Καρρά τέθηκαν το ωράριο και οι θέσεις φορτοεκφόρτωσης στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης καθώς και η διευθέτηση της κίνησης και της φορτοεκφόρτωσης στο δίκτυο των πεζοδρόμων.

Επίσης, η ολοκλήρωση των σημάνσεων και των κάθετων διαγραμμίσεων, η καλύτερη σήμανση εντός του κάστρου και η δημιουργία χώρων στάθμευσης περιμετρικά της πόλης με ταυτόχρονη κυκλική δημοτική συγκοινωνία.

«Είχαμε μια πρώτη συνάντηση με το διοικητή της Τροχαίας στην οποία συζητήσαμε ορισμένα βασικά σημεία συνεργασίας. Είμαι σίγουρος ότι από κοινού θα δρομολογήσουμε όλες εκείνες τις δράσεις που απαιτούνται προκειμένου να δώσουμε λύσεις σε μια σειρά θεμάτων που χρίζουν αντιμετώπισης. Πάγια θέση μας είναι πως για να παρέχουμε στους πολίτες ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα κινητικότητας και κυκλοφορίας οδηγός μας πρέπει να είναι το ΣΒΑΚ», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Μπέγκας.