Ιωάννινα: Συναυλία του Β. Λέκκα

Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών στο πλαίσιο του κύκλου του Μεγάλοι Ερμηνευτές, παρουσιάζει μια συναυλία – μουσικό οδοιπορικό, με οδηγό τον μοναδικό Βασίλη Λέκκα την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018, στις 9:30 το βράδυ στην αίθουσα “Βασ. Πυρσινέλλας”

Με άξονα τους μεγάλους κλασσικούς συνθέτες του τόπου μας, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, και ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Βασίλης Λέκκας παρουσιάζει μία σειρά μεγάλων τραγουδιών σε μια μουσική παράσταση- κατάθεση ψυχής που μας ταξιδεύει στη νεότερη ιστορία του τόπου μας.

Εμβληματικά τραγούδια με λόγια των σπουδαίων Ελλήνων ποιητών βρίσκουν τον ιδανικό εκφραστή τους στο πρόσωπο του Βασίλη που μέσα από την μακρά θητεία του δίπλα στους μεγάλους δημιουργούς αλλά και με τον δυναμικό λυρισμό που χαρακτηρίζει την ερμηνεία του, μεταφέρει την ένταση και τη συγκίνηση τραγουδιών που καθηλώνουν.

Στο μουσικό αυτό ταξίδι δεν θα μπορούσαν να λείπουν και σταθμοί σε άλλους σπουδαίους Έλληνες συνθέτες από την δισκογραφία του Βασίλη Λέκκα, με αγαπημένα γνωστά τραγούδια των Γιάννη Σπάθα, Γιώργου Τρανταλίδη και της Βάσως Αλαγιάννη καθώς και οι αναφορές στην μουσική παράδοση του τόπου μας.

Στο πιάνο ο Γιώργος Σαλτάρης ενώ συμμετέχουν ακόμα 2 μουσικοί (μπουζούκι, κιθάρα).

 

Μεγάλοι Ερμηνευτές: ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ
Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, 9:30 μ.μ.
Αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας»
Γενική είσοδος: 12 €

Μειωμένο: 8 € ( Μαθητικό, Φοιτητικό, Ανέργων ΑμΕΑ, 65+ και εξώστης)

Εισιτήρια από το Ταμείο του Πνευματικού Κέντρου και ηλεκτρονικά από την ticketservices.gr και τα Public