Ιωάννινα: Συνεχίζεται η ιχνηλάτηση των δύο θετικών κρουσμάτων

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????ó?????????????

Συνεχίζεται απο τις υγειονομικές αρχές η διαδικασία ιχνηλάτησης ενός άνδρα και μιας γυναίκας που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοιό χτες βράδυ.

Ο άνδρας νοσηλεύεται στη μονάδα Λοιμωδών, ενω η γυναίκα έχει τεθεί σε κατ’οίκον περιορισμό. Η ιχνηλάτηση του άνδρα έδειξε οτι είχε φιλοξενήσει Ιταλό φίλο του τις προηγούμενες ημέρες και ενδεχομένως να προσβληθηκε απο εκεί.

Η περίπτωση της γυναίκας όμως που είναι γιατρός του Νοσοκομείου κρίνεται πολύ πιο δύσκολη, μιας και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η ιχνηλάτηση των επαφών της και όταν ολοκληρωθεί, θα πρέπει να τεθεί ενδεχόμενο λήψης έκτακτων μέτρων, που ενδεχομένως να επηρρεάσουν τη λειτουργία του συνολικά.

Κατι επίσημο δεν υπαρχει οπότε θα περιμένουμε την ολοκλήρωση της ιχνηλάτησης, εως ότου αποφασιστούν εαν και ποιά μέτρα θα παρθούν.