Ιωάννινα: «Το Σκλαβί», στο Καμπέρειο

Το 18ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων, παρουσιάζουν την παράσταση «Το Σκλαβί» της Ξένιας Καλογεροπούλου, σε σκηνοθεσία Νικόλαου Τζοβάρα.

 

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Μαϊου και ώρα 20:00 στο Καμπέρειο Θέατρο στα Ιωάννινα και συμμετέχει στο Φεστιβάλ Μαθητικού, Φοιτητικού και Ερασιτεχνικού Θεάτρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων.

Την Πέμπτη 25 Μαϊου στις 09:00, θα δοθεί δεύτερη παράσταση αποκλειστικά για τους μαθητές και τον σύλλογο διδασκόντων του σχολείου.

Δείτε το trailer της παράστασης: https://youtu.be/iLAg4Tkwjz4

Λίγα λόγια για το έργο:

Ένα βασιλόπουλο βλέπει τη ζωγραφιά μιας βασιλοπούλας που κρατάει ένα γαλάζιο ρόδο, την ερωτεύεται και ξεκινά να την αναζητά στα πέρατα του κόσμου. Στο ταξίδι, που είναι μακρύ και επικίνδυνο, τον συνοδεύει ο αδερφός του, νόθος γιος του βασιλιά. Μια περιπέτεια αγάπης και φιλίας γεμάτη συναίσθημα.

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Αγγέλη Εριέτα, Αργύρης Δημοσθένης, Γεωργονίκου Εβίτα, Δριστιλιάρης Θοδωρής, Καζούκας Ευάγγελος, Κιοσέ Ναταλία, Κωλέττα Αθηνά, Μεράντζα Ριάνα, Μπόνια Μιχαέλα, Παππά Φωτεινή, Παργανάς Άγγελος, Τάσιου Ειρήνη, Χότζας Παντελής.

 

Διασκευή-Σκηνοθεσία: Νικόλαος Τζοβάρας

Μακιγιάζ: Bούλα Κοντογιάννη

Σκηνικά- Κοστούμια: Νικόλαος Τζοβάρας

Σχεδιασμός Φωτισμών: Γιώργος Τζοβάρας

Ρύθμιση Ήχου: Βασίλης Λαγδάς

Ρύθμιση Φωτισμών: Δημήτρης Νικολάου

Trailer-Αφίσα: Νικόλαος Τζοβάρας, Γιώργος Τζοβάρας

Βιντεοσκόπηση παράστασης: Γαράφας Νώντας, Κουμπούλης Δημήτρης

 

 

 

 

Ευχαριστούμε θερμά:

Τη διευθύντρια του σχολείου, κα. Αικατερίνη Μπόνια, και τον σύλλογο διδασκόντων.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων για τη φιλοξενία και ιδιαίτερα τον καλλιτεχνικό διευθυντή, κ. Χάρη Μπεχλιβανίδη, καθώς και την κα. Μαρία Κεβρεκίδου.

Το βεστιάριο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων και ιδιαίτερα την κα. Αφροδίτη Μήτση.

Τέλος, την Ομάδα Τέχνης Υφάδι για την παραχώρηση κοστουμιών από το βεστιάριό της και συνολικά για την πολύτιμη βοήθειά της.

 

Η παράσταση έχει Ελεύθερη Είσοδο.

Για την καλύτερη οργάνωση, κρίνεται απαραίτητη η κράτηση της θέσης σας.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6944414541