Ιωάννινα: H Aegean κόβει δρομολόγια, οι Αρχές σιωπούν

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????¶?????????????????????????????????????????????????????????????

Στο κατ’ εφημισμόν Διεθνές Αεροδρόμιο των Ιωαννίνων η Aegean αποφάσισε οτι θα διακόψει τις πρωινές πτήσεις απο Ιωάννινα προς Αθήνα και αντίστροφα απο αρχές καλοκαιριού, μέχρι και τον Οκτώβριο. Γιατί; Γιατί έτσι τους αρέσει…Χωρίς καμιά αιτιολόγηση και σε μια πτήση που πάντα είναι γεμάτη, με μικρά αεροπλάνα και τιμές που φτάνεις…Ντουμπάι.

Πλήν των Ξενοδόχων, ουδείς αντέδρασε! Περιφέρεια, Δήμος, κυβερνητικοί και μή Βουλευτές μια απέραντη σιωπή…Έτσι θα πανε τα Ιωάννινα μπροστά; Αυτα είναι τα καλα των μονοπωλίων.. Βέβαια οταν η Aegean έπαιρνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε αποζημιώσεις λόγω της καραντίνας, άλλα μας έλεγαν.. Εδώ είμαστε όμως, μπροστά τους θα τα βρούν.

Αναμένουμε επίσημη ενημέρωση απο την εταιρία, εκτός και αν όλα γίνονται ενόψει της πώλησης του… Διεθνούς αεροδρομίου μας.. Χωρίς πτήσεις..