Καλή χρονιά! Ευτυχισμένο το 2017!

Η ομάδα του epirusnow.gr εύχεται σε όλους το 2017 να είναι μια καλή χρονιά, γεμάτη υγεία, ειρήνη, αγάπη και με όσο το δυνατόν λιγότερες άσχημες ειδήσεις.

Για εμάς το 2016 υπήρξε ορόσημο, καθώς αυτό το οποίο γεννήθηκε σαν μια λαμπρή ιδέα, μετουσιώθηκε την 21η Ιουνίου στο epirusnow.gr. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση και την βοήθειά σας και παράλληλα θα υποσχεθούμε οτι θα κάνουμε οτι καλύτερο ώστε να βελτιωθούμε και να σας παρέχουμε αυτό το οποίο έχουμε ονειρευτεί.

Να είστε βέβαιοι οτι μέσα στο 2017 έρχονται καινοτομίες και αλλαγές στο epirusnow.gr με κύριο πάντα γνώμονα την ελευθερία της έκφρασης και την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας.

Και όπως είχαμε αναφέρει στο editorial την πρώτη ημέρα που η ιστοσελίδα μας βγήκε στον αέρα, ήρθαμε για να μείνουμε και θα μείνουμε. Ευχαριστούμε όλους όσους μοχθούν για να μπορεί το epirusnow να λειτουργεί απρόσκοπτα, τους συνεργάτες μας που μας καταθέτουν την ψυχή τους καθώς και πάλι όλους εσάς, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου που είστε συνοδοιπόροι στο εγχείρημά μας.

Καλή χρονιά σε όλους. Ας είναι το 2017 η χρονια όλων μας.