Κόνιτσα: Αύριο η συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου

Ο Δήμος Κόνιτσας σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή μουσική περιπλάνηση μέσω αγαπημένων τραγουδιών με την αισθαντική φωνή της σύγχρονης Ελληνίδας ερμηνεύτριας Μελίνας Ασλανίδου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20/08/2018 και ώρα 21:00, στην Κεντρική Πλατεία Κόνιτσας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Κόνιτσας προς τιμή των αποδήμων  «Νόστιμον Ήμαρ».

Είσοδος ελεύθερη.

Στα πλαίσια της συναυλίας της Μελίνας Ασλανίδου που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20/8/2018 στην Κεντρική Πλατεία της Κόνιτσας με ελεύθερη είσοδο.  Θα υλοποιηθεί δράση συλλογής τροφίμων και ειδών καθαριότητας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Κόνιτσας.

Οι πολίτες που επιθυμούν να συνεισφέρουν, μπορούν να παραδίδουν συσκευασμένα τρόφιμα και είδη καθαριότητας στους εκπρόσωπους του Κοινωνικού Παντοπωλείου που θα βρίσκονται στην είσοδο της κεντρικής πλατείας κατά τις ώρες 19:30 έως 22:30.

Κάθε συνεισφορά είναι σημαντική, προκειμένου το Κοινωνικό Παντοπωλείο να ενδυναμωθεί, και να μπορέσει να «σταθεί» με αξιοπρέπεια δίπλα σε κάθε οικονομικά αδύναμο και κοινωνικά ευάλωτο συμπολίτης μας!