Κόνιτσα: Με επιτυχία το τριήμερο μουσικό φεστιβάλ με τίτλο «Γιατί είναι μαύρα τα βουνά»

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε στην Κόνιτσα 9-11 Ιουνίου 2023 στην Οικία Χάμκως το τριήμερο μουσικό φεστιβάλ με τίτλο «Γιατί είναι μαύρα τα βουνά» από τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και τον βραβευμένο με γκράμι παραγωγό, εθνομουσικολόγο Christopher King, με τη συνεργασία του Δήμου Κόνιτσας.

Στο φεστιβάλ παρουσιάστηκαν παραδοσιακές και σύγχρονες κουλτούρες των Νότιων Βαλκανίων σε συνδυασμό με το εθνογραφικό σινεμά.

 

Στο Φεστιβάλ ο Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε και συνεχάρη τους συντελεστές της διοργάνωσης και τόνισε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την εξαιρετική διοργάνωση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση για την υλοποίηση του Μουσικού Φεστιβάλ, στον Christopher King για την επιμέλειά του, στους καλλιτέχνες που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, στον Χορευτικό Όμιλο Κόνιτσας και τους εθελοντές που πρόσφεραν πρόθυμα τη βοήθειά τους, σε όλους τους επαγγελματίες της περιοχής για την πολύτιμη συμβολή τους και σε όλους τους συμμετέχοντες ντόπιους και επισκέπτες.