Λάβρος ο Ν. Γκόντας για τα…. έργα της Δημοτικής Αρχής

Aναλυτικά η ανακοίνωση του Νίκου Γκόντα:

Επαίρεται η Δημοτική Αρχή για το μεγάλο έργο που έγινε στην πόλη και σε τακτά χρονικά διαστήματα δημοσιοποιεί νούμερα για κατασκευή έργων, τα οποία όμως σαν στόχο έχουν τη δημιουργία εντυπώσεων και μόνο.

Επανειλημμένα έχει κληθεί η Δημοτική Αρχή από την παράταξη μας να γνωστοποιήσει στους συμπολίτες τις μεγάλες παρεμβάσεις και μέχρι τώρα το αποφεύγει επιμελώς κι αυτό διότι είναι εντελώς ανύπαρκτο, κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά οι Γιαννιώτες.

Δυστυχώς για την σημερινή Δημοτική Αρχή, υπάρχει μέτρο σύγκρισης με την περίοδο των Δημοτικών Αρχών, όπου η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία είχε την ευθύνη της διαχείρισης του Δήμου και η οποία από τους ίδιους τους συμπολίτες έχει χαρακτηριστεί ως εποχή έργων και όχι των λόγων όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Μια απέραντη αταξία επικρατεί αυτή την εποχή στην πόλη μας και όχι από τα έργα της Δημοτικής Αρχής, αλλά από έργα άλλων φορέων, που εντελώς ανεξέλεγκτα δρουν, κάνοντας δύσκολη τη ζωή των πολιτών, χωρίς οι ίδιοι να εισπράττουν τα ανάλογα οφέλη. Ακόμη ενώ η Δημοτική Αρχή δεν φρόντισε να κλείσει τις πληγές που άνοιξε ο χειμώνας, εν τούτοις φροντίζει να αποζημιώνει πολλούς συμπολίτες που είδαν τα αυτοκίνητά τους να καταστρέφονται από την αμέλεια των ιδίων αρμοδίων του δήμου.

Ας αφήσει λοιπόν η Δημοτική Αρχή τις μεγαλοστομίες και ας στρωθεί επιτέλους στη δουλειά, έστω και λίγες μέρες πριν την οριστική απόφαση των Γιαννιωτών να τους θέσει στο περιθώριο.. Με το διαρκές χάϊδεμα των αυτιών και την ακατάσχετη υποσχεσιολογία, οι δημότες εξακολουθούν να μη βρίσκουν λύσεις στα μικρά και μεγάλα προβλήματα, τα οποία επιδεινώθηκαν επί ημερών τους.