Λ. Αυγενάκης: «Εμείς “δεν τελειώνουμε κανέναν”, πάμε μπροστά για όλους τους Έλληνες»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας, ένας λαϊκιστής πολίτικος, έχει βαθιά εξαπατήσει τους πολίτες. Έταξε τα πάντα, έδωσε 2 και πήρε πίσω 10 και δηλώνει ότι πρέπει να είμαστε και χαρούμενοι», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γραμματέας της ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης κατά τη συνέντευξή του στον ρ/σ Θέμα 104.6 με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

 

Βασικά σημεία της συνέντευξης:

 

  • Δεν υπάρχουν περιθώρια σύγκλισης με όσους επί τόσα χρόνια στήριξαν και στηρίζουν τις καταστροφικές πολιτικές αυτής της εξαιρετικά επικίνδυνης κυβέρνησης. Σε όσους συνέβαλλαν στον τραυματισμό των θεσμών, της ίδιας της δημοκρατίας, στην παρακμή, στις εθνικές ήττες, βλέπε συμφωνία των Πρεσπών.

 

  • Επιδιώκουμε η ΝΔ να είναι μια αυτοδύναμη κυβέρνηση, έτσι ώστε την επόμενη μέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ξεκινήσει αμέσως την διαδικασία ανόρθωσης.

 

  • Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει μάχη για αυτό, εκσυγχρονίζει το κόμμα, ένα κόμμα 44 ετών, με πολλές ιδιομορφίες, ανοίγει πόρτες, και προχωρά μπροστά, με μετρημένες κουβέντες, για να επανέλθει η σχέση αξιοπιστίας μεταξύ πολιτικών και πολιτών.

 

  • Η Νέα Δημοκρατία επικοινωνεί με τους πολίτες και χτίζει σχέσεις έντιμες με ενεργά κύτταρα της ελληνικής κοινωνίας.

 

  • Κανείς βέβαια δεν μας εμποδίζει να απευθυνθούμε σε πολίτες που είτε εμπιστευθήκαν Τσίπρα, Καμμένο, είτε απείχαν, και τους λέμε καταλαβαίνουμε το λάθος, πάμε τώρα μπροστά και δουλεύουμε για όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτως. Εμείς «δεν τελειώνουμε κανέναν», πάμε μπροστά για όλους τους Έλληνες.

 

  • Η ΝΔ θέλει τους πολίτες που συνειδητοποιούν ότι δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις, βλέπουν την κρισιμότητα της στιγμής αυτής και των εκλογών, αγκαλιάζουν το όραμα μας και συντάσσονται με την στάση και θέση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

  • Στην επίσκεψη μας σήμερα στην COSCO, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά ότι είμαστε υπέρ των επενδύσεων με ξεκάθαρους όρους, και με κανόνες που βεβαίως θα τηρούνται, γι’ αυτό το λόγο, και την επόμενη περίοδο που θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, πάντα σεβόμενος το Σύνταγμα της χώρας μας, ώστε μικρές οι μεγάλες ταλαιπωρίες λόγω γραφειοκρατίας να πάψουν να υπάρχουν, και να τρέξουν οι επενδύσεις, μιας και τώρα χιλιάδες θέσεις εργασίας παραμένουν ανενεργές εξαιτίας διαφόρων που δεν πιστεύουν στην ανάπτυξη, δεν πιστεύουν στον ιδιωτικό τομέα, δεν πιστεύουν στις επενδύσεις.