Μάγεψε η “Ιταλίδα απο την Κυψέλη” στους Μελιγγούς Δωδώνης

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη βραδιά μας πρόσφερε η Θεατρική Ομάδα Μελιγγών, την Κυριακή 29 Ιουλίου, συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών.

Μπροστά σε ενα ενθουσιώδες και πολυάριθμο κοινό, παρουσίασε την παράσταση “Μια Ιταλίδα απο την Κυψέλη”, σκορπώντας άφθονο γέλιο,σε μια παράσταση που διήρκεσε περίπου 2 ώρες.

Η Ντίνα Βραζέλη, ο Γρηγόρης Γιαννάκης, η Βάσω και η Μελίνα Θανάση, ο Βασίλης Θανάσης, ο Νίκος Καξερής, ο Χρήστος Κατσιούλης, η Αθηνά Μάντη, η Τόνια Μαλλίδου, ο Βασίλης Μπακόλας, ο Χρήστος Στέφος και η Βάσω Σύμπα, που όλη την περασμένη χρονιά δούλεψαν, εντατικά και  σε συνεργασία μετα υπόλοιπα μέλη της θεατρικής ομάδας Μελιγγών, κατάφεραν και φέτος να παρουσιάσουν μια παράσταση που πραγματικά δεν έιχε να ζηλέψει τίποτα απο παραγωγές επαγγελματιών.

Ερμηνείες, φώτα, μουσική, σκηνικά, κοστούμια, όλα προσεγμένα με φροντίδα και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Είναι γεγονός οτι η υπερδραστήρια Αδελφότητα Απανταχού Μελιγγιωτών, έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να καταστήσει τους Μελιγγούς κοιτίδα πολιτισμού για την περιοχή και όχι μόνο. Για το γεγονός αυτό άπαντες οι συμμετέχοντες αξίζουν την προσοχή και τον θαυμασμό μας.

Το epirusnow.gr θα συνεχίσει να είναι αρωγός της προσπάθειας τους και μετά το τέλος του καλοκαιριού θα κάνουμε και μια συνέντευξη μαζί τους, ώστε να μάθουμε απο κοντά όλες τις λεπτομέρειες.

 

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Χαράλαμπο Μάντη για την αμέριστη φροντίδα των σκηνικών (πρόβες και παράσταση), στην Αγνή Τσίρκα και σε όλους τους εθελοντές για τη βοήθειά τους στο στήσιμο της παράστασης.