Μέριμνα: Kλειστές οι δομές των ΚΔΑΠμεΑ στα Καρδαμίτσια λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΜΕΡΙΜΝΑΣ ακολουθώντας άμεσα και πιστά τα μέτρα του Υπουργείου Υγείας και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19, ανακοινώνει ότι από σήμερα 8 Οκτωβρίου 2020 και για χρονικό διάστημα 14 ημερών θα είναι κλειστές οι δομές των  ΚΔΑΠμεΑ που στεγάζονται στα Καρδαμίτσια Ιωαννίνων, λόγω επιβεβαιωθέντος κρούσματος μιας εργαζόμενης στις ως άνω δομές. Ήδη έχουμε προβεί στις δέουσες ενέργειες άμεσης  ενημέρωσης και καθοδήγησης για κατ’ οίκον παραμονή των ωφελουμένων και του προσωπικού των ανωτέρω δομών και έχει δρομολογηθεί η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών του περιστατικού, από τις αρμόδιες αρχές.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους ωφελούμενους των δομών μας και τις οικογένειές τους, εξακολουθούμε να είμαστε δίπλα τους για να τους παρέχουμε εξατομικευμένη τηλεφωνική επικοινωνία και ηλεκτρονική υποστήριξη   καθ’ όλη τη διάρκεια της υφιστάμενης αναστολής της λειτουργίας των ως άνω δομών μας στα Καρδαμίτσια.

Η λειτουργία των δομών του 4ου και 5ου ΚΔΑΠμεΑ καθώς και των Βρεφονηπιακών Σταθμών της εταιρείας συνεχίζεται κανονικά.

Για κάθε σχετική εξέλιξη θα υπάρχει εκ μέρους του φορέα μας συνεχής ενημέρωση.  Η πιο αποτελεσματική προστασία για όλους μας είναι η τήρηση υπεύθυνης στάσης εκ μέρους μας για την προάσπιση