Μακελειό στο Τέξας: 15 νεκροί από πυροβολισμούς σε δημοτικό σχολείο

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές του Τέξας, καθώς σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε δημοτικό σχολείο, με συνέπεια τον θάνατο 14 παιδιών και ενός δασκάλου.

 

Σύμφωνα με αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ, οι νεκροί είναι 15, 14 μαθητές και ένας δάσκαλος, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της περιοχής.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ μετέδωσαν αρχικά ότι από τους πυροβολισμούς έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον 11 άτομα, ενώ προσθέτουν ότι ένας ύποπτος βρίσκεται υπό κράτηση. Επίσης, μια γυναίκα 66 ετών βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου έχουν μεταφερθεί και οι άλλοι τραυματίες, των οποίων οι ηλικίες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Προς το παρόν, δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας τους.<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”>iefimerida.gr</a> – <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr/kosmos/texas-makeleio-nekroi-mathites-dimotiko-sholeio”>Μακελειό στο Τέξας: 15 νεκροί από πυροβολισμούς σε δημοτικό σχολείο -14 μαθητές και ένας δάσκαλος [βίντεο] – iefimerida.gr</a></p>