Με επιτυχία το πασχαλινό Bazaar των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ

Ένα πρωτότυπο εορταστικό σκηνικό στήθηκε από τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 στον κεντρικό πεζόδρομο της Μιχαήλ Αγγέλου. Ο λόγος για το πασχαλινό Bazaar των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου, που διοργανώθηκε με πολλές εκπλήξεις και περιελάμβανε αγάπη, κοινωνική αλληλεγγύη, εικαστικές δημιουργίες, ανακύκλωση, μουσική, τραγούδι, face painting και πολλά χαμόγελα.

 

Οι συμπολίτες μας που το επισκέφτηκαν, έκαναν ανάρπαστες τις λαμπάδες και τα διακοσμητικά είδη που δημιούργησαν οι μαθητές ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο τις ανάγκες του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με σοβαρά προβλήματα όρασης «ΗΡΑ». Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ σε συνεργασία με τη γιαννιώτικη εταιρεία “HALL OF BRANDS” και την εταιρεία ανακύκλωσης “EAST WEST GREECE”, έχοντας τη στήριξη του Δήμου Ιωαννιτών και της εταιρείας μεταφορών ΝΙΚΑΣ, κατάφεραν να συγκεντρώσουν 147 ζευγάρια παπούτσια, τα οποία είτε θα δοθούν για επαναχρησιμοποίηση είτε θα ανακυκλωθούν αλλά θα στηρίξουν με ισόποσης αξίας τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ιωαννιτών.

 

Το Bazaar τίμησαν με την παρουσία τους ο Νίκος Γκόλας, Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και Τουρισμού στο δήμο Ιωαννιτών, ο Παντελής Κολόκας, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας, Αθλητισμού και Εθελοντισμού στο δήμο Ιωαννιτών και η Κέλλυ Καραμάνη, Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφέρεια Ηπείρου. Οι μαθητές μοίρασαν εκπτωτικά κουπόνια για αγορά νέων ζευγαριών από τα καταστήματα: Hall Of Brands, Adidas Store και Sportzone, έπαιξαν μουσική, τραγούδησαν, ζωγράφισαν τα πρόσωπά τους, μοίρασαν ευχές και χαμόγελα αισιοδοξίας και υποσχέθηκαν νέες κοινωνικές δράσεις με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις!