Με επιτυχία η εκδήλωση «Πτυχές του λαϊκού πολιτισμού των Καλαρρυτών»

Με απόλυτη επιτυχία και με θετικότατες εντυπώσεις πραγματοποιήθηκε το Διήμερο Εκδηλώσεων,  στις 29 και 30 Ιουλίου 2023 στους Καλαρρύτες, με τίτλο: «Πτυχές του λαϊκού πολιτισμού των Καλαρρυτών», στο πλαίσιο    του κύκλου  πολιτιστικών δράσεων   «Συναντήσεις στους Καλαρρύτες»  του Πατριωτικού Συνδέσμου Καλαρρυτών «Η Πίνδος»  που συνδιοργάνωσε με την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων  και με χορηγούς επικοινωνίας την ΕΡΤ3 και την ΕΡΤ Ιωαννίνων.

Ο Πατριωτικός Σύνδεσμος Καλαρρυτών «Η Πίνδος» απευθύνει  θερμά συγχαρητήρια και εγκάρδιες ευχαριστίες στους εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές: κ. Γιώργο Μελίκη, κ. Νάντια Μαχά Μπιζούμη, κ. Παναγιώτη Τζόκα, κ. Αικατερίνη Μουσαφίρη, κ. Γρηγόρη Κάκο,  κ. Λιάνα Ζέρβα και κ. Μαργαρίτα Γκογκάκη καθώς και στον Αποστόλη Κατσίκη, Ομότιμο Καθηγητή Παν/μιου Ιωαννίνων και Συγγραφέα του βιβλίου: «Η Καλαρρυτινή Αργυροτεχνία», ευγενική χορηγία της Βουλής των Ελλήνων, του οποίου έγινε η παρουσίαση.

Ευχαριστεί επίσης τους Καλαρρυτινούς φίλους Ναπολεόντα Ζάγκλη και Πέτρο Μόκα που πλαισίωσαν με το τραγούδι τους τις εκδηλώσεις με τους υπόλοιπους  εξαιρετικούς μουσικούς, τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου και όλους τους χωριανούς για την υποστήριξη καθώς και τους αξιόλογους χορηγούς για την πολύτιμη συμβολή τους.  Ο κύκλος «Συναντήσεις στους Καλαρρύτες» άνοιξε με τις καλύτερες προοπτικές με στόχο την θεσμοθέτησή του σε ετήσια βάση και έπεται συνέχεια…