Με επιτυχία οι εκδηλώσεις του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή

Ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην πόλη των Ιωαννίνων με σύνθημα ‘’με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμή μας… θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα… το σοσιαλισμό’’.
Η 2η μέρα του Φεστιβάλ ξεκίνησε με εκδήλωση-συζήτηση με θέμα ‘’οι ελλείψεις στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και η βιτρίνα του επαγγελματικού αθλητισμού. Υπάρχει διέξοδος;’’ και ομιλητές τον Ανδρέα Σοφιανό, υπεύθυνο της Επιτροπής Αθλητισμού του ΚΣ της ΚΝΕ, το Γιάννη Βλάχο, μέλος της Διοίκησης του αθλητικού σωματείου ΕΑΣ ΜΑΧΗΤΗΣ και το γνωστό αθλητικογράφο Γιάννη Καραλή.
Ακολούθησε μεγάλη πολιτική συγκέντρωση με χαιρετισμό από το Γιώργο Δαρδαμάνη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και κεντρική ομιλία από το Δημήτρη Αρβανιτάκη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
Τη σκυτάλη πήρε ο Μίλτος Πασχαλίδης με το συγκρότημά του που με δικές του αγαπημένες επιτυχίες, καθώς και τραγούδια του Μάνου Ελευθερίου και του Άλκη Αλκαίου ξεσήκωσε και συγκίνησε τις εκατοντάδες κόσμου που είχαν γεμίσει ασφυκτικά το Πάρκο Λιθαρίτσια.
Η βραδιά έκλεισε τις πρώτες πρωινές ώρες με παραδοσιακό Ηπειρώτικο γλέντι και ανανεώθηκε το ραντεβού με τους χιλιάδες νέους της πόλης των Ιωαννίνων που πέρασαν και από το Φεστιβάλ, στους μεγάλους αγώνες που έχουμε μπροστά μας.