Με επιτυχία ο 8ος Ημιμαραθώνιος Άρτας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 8ος Ημιμαραθώνιος Άρτας «Ο Δρόμος του Γιοφυριού», όπου αθλητές από διάφορα μέρη της χώρας μας έδωσαν το παρόν και γέμισαν τους δρόμους της πόλης με τα χαμόγελά τους και τον ενθουσιασμό. Με περισσότερους από 200 αθλητές να τρέχουν στα 21 χιλιόμετρα και με 650 δρομείς στα 5 χιλιόμετρα αποδείχθηκε περίτρανα ότι κάθε χρόνο η διοργάνωση γίνεται ολοένα και αρτιότερη. Επιπλέον, ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η μεγάλη συμμετοχή των παιδιών στους παιδικούς αγώνες, όπου συμμετείχαν περίπου στα 1.000 παιδιά, ενώ στον περιπατητικό δρόμο του Σαββάτου 30 Μαρτίου συμμετείχαν περίπου 1.200 άτομα.

 

Το Σάββατο στην αίθουσα του Συλλόγου «Ο ΣΚΟΥΦΑΣ» έγινε επίσης η βράβευση σπουδαίων αθλητών του Δήμου μας, οι οποίοι έχουν διακριθεί σε πανελλήνιες αθλητικές διοργανώσεις.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου, στο κέντρο της πόλης, η προσέλευση των αθλητών και του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών και με την συμβολή των ακούραστων εθελοντών όλα κύλησαν τέλεια. Με σύμμαχο τον καιρό απόλαυσαν όλοι τις ομορφιές της πόλης και της γύρω περιοχής και μέσω της διαδρομής, θαύμασαν τα βυζαντινά και κλασικά μνημεία της Άρτας και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.

 

Για πρώτη φορά, στους αγώνες συμμετείχαν 16 φυσικοθεραπευτές, μέλη του Επιστημονικού Τμήματος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών Ελλάδας, οι οποίοι εθελοντικά πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στους αθλητές κατά τη διάρκεια του διεξαγωγής των δρόμων των 21 και 5 χιλιομέτρων. Επίσης για πρώτη φορά προσφέρθηκαν ατομικά γεύματα από τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας.