Με επιτυχία το «Ματζουράνα στο κατώφλι, γάιδαρος στα κεραμίδια», απο τη Δωδωναία Σκηνή

Με τη συγκινητική ανταπόκριση των κοινού των Ιωαννίνων ολοκληρώθηκε το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023, ο κύκλος παραστάσεων της θεατρικής ομάδας του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Δωδώνης «Δωδωναία Σκηνή», με την κοινωνική κωμωδία του Γιώργου Αρμένη, «Ματζουράνα στο κατώφλι, γάιδαρος στα κεραμίδια».

Ήταν η τελευταία παράσταση του έργου, το οποίο κέρδισε τις καρδιές των εκατοντάδων θεατών που την παρακολούθησαν και κάπως έτσι, ολοκληρώθηκε η θεατρική σεζόν για την καλλιτεχνική ομάδα του Δήμου Δωδώνης, λίγες μέρες πριν την έναρξη της νέας θεατρικής χρονιάς.

Μετά το πρόγραμμα περιοδειών και τις δωρεάν παραστάσεις της «Δωδωναίας Σκηνής» με το συγκεκριμένο έργο, σε 11 απομακρυσμένες Κοινότητες του Δήμου Δωδώνης, από τις 20 Ιουλίου ως τις 20 Αυγούστου, το θερμό χειροκρότημα των θεατών που γέμισαν την «Αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος», της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας, ήταν το καλύτερο επισφράγισμα μιας ακόμα επιτυχημένης θεατρικής απόπειρας από τη «Δωδωναία Σκηνή». Πριν την επόμενη…

Τα μέλη της «Δωδωναίας Σκηνής» ευχαριστούν το Δήμαρχο Δωδώνης και Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Δωδώνης, κ. Χρήστο Ντακαλέτση για την αμέριστη στήριξη στις προσπάθειες της καλλιτεχνικής ομάδας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλεται στον κ. Δημήτρη Κατσάνο, ο οποίος σκηνοθέτησε το έργο και έχει και την οργανωτική ευθύνη και διεύθυνση της ομάδας.

Τέλος, οι άνθρωποι της «Δωδωναίας Σκηνής» ευχαριστούν όσους αφιέρωσαν 2 ώρες από το χρόνο τους και εμπιστεύτηκαν σε αυτούς την ψυχαγωγία τους.