Ιωάννινα: Με μεγάλη επιτυχία η «Συνάντηση» του Σ.Κορκολή με το έργο του Μίκη Θεοδωράκη

Μια εξαιρετική μουσική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θεατές που γέμισαν το βράδυ της Παρασκευής 31 Μαρτίου, την αίθουσα «Βασ. Πυρσινέλλας».

Η «Συνάντηση» του Στέφανου Κορκολή με το έργο του Μίκη Θεοδωράκη, με την υπέροχη ερμηνεία της Σοφίας Μανουσάκη και τη συνοδεία της Παιδικής και Νεανικής χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου ήταν πραγματικά ένα σπάνιο μουσικό γεγονός.

Ο διεθνούς φήμης συνθέτης Στέφανος Κορκολής, εμφανώς συγκινημένος από την θερμή ανταπόκριση του κοινού, αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση και την άρτια διοργάνωση, εξήρε την ποιότητα και την καλλιτεχνική αρτιότητα της χορωδίας της πόλης μας και ανακοίνωσε την πρόθεσή του να συνεργαστεί μαζί της σε επερχόμενη δισκογραφική του δουλειά.

Ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Κωνσταντίνος Γκόγκος, αφού ευχαρίστησε τους συντελεστές, αλλά και το κοινό της πόλης μας για την ανταπόκρισή τους, επισήμανε ότι:

«Η εκδήλωση αυτή με ουσιαστικό τρόπο αποτυπώνει την θέλησή μας να παρουσιάζουμε υψηλής αξίας πολιτιστικά γεγονότα στην περιοχή μας, με πραγματική συμμετοχή του πλούσιου καλλιτεχνικού μας δυναμικού»

Χαρακτηριστικό είναι ότι, λόγω της θερμής ανταπόκρισης του μουσικόφιλου κοινού της περιοχής μας, η συναυλία, που ήταν παραγωγή του Πνευματικού Κέντρου, κράτησε πολύ πέραν του προγραμματισμένου χρόνου, με τους συντελεστές να ερμηνεύουν πολλά τραγούδια εκτός προγράμματος.