Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Greveniti Bike

Για ακόμη μία χρονιά το Greveniti Bike by P&I ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε αθλητές αλλά και επισκέπτες που παρευρέθηκαν στο χωριό Γρεβενίτι του Ανατολικού Ζαγορίου και τίμησαν εκείνη την ημέρα με την παρουσία τους!

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023, διοργανώθηκε από το Δήμο Ζαγορίου σε συνεργασία με την εταιρεία P&I και την υποστήριξη της My Adventure, και ήταν αφιερωμένος στην Ημέρα Μνήμης για τα Μαρτυρικά χωριά του Ζαγορίου.

Η διαδρομή του αγώνα ήταν κυκλική (83km) θετικής υψομετρικής 1,731 μέτρων.

Η εταιρεία P&I ως ο μεγάλος χορηγός του αγώνα προσέφερε στους 3 νικητές του αγώνα, αγωνιστικά ποδήλατα συνολικής αξίας 30.000€, ενώ η πρώτη γυναίκα νικήτρια θα λάβει ως έπαθλο ένα αγωνιστικό ποδήλατο αξίας 10.000€. Εκτός όμως αυτών των επάθλων, υπήρχαν επιπλέον πολλά πλούσια δώρα από την P&I στους υπόλοιπους συμμετέχοντες αλλά και παροχές στους απλούς θεατές του αγώνα!

Νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Πέτρος Γκαζόνης με χρόνο 2:33:39. Λίγα δευτερόλεπτα πίσω του, στην δεύτερη θέση ήταν ο αθλητής Κωνσταντίνος Μπερδεμπές με χρόνο 2:33:42 και στην τρίτη θέση με χρόνο 2:34:45, ήταν ο Λουκάς Καταπόδης.

Στις γυναίκες, η Νικήτρια ήταν η Κωνσταντίνα Καραλή με χρόνο 2:55:40. Ακολούθησαν η Δανάη Στρουμπούλη και η Νίκη Φριντζίλα σε δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Εκκίνηση σε αυτόν τον μοναδικό ποδηλατικό αγώνα έλαβαν 140 αθλητές.