Ξεκίνησαν οι πρώτες διεθνείς πτήσεις της Apollo για την θερινή περίοδο από την Στοκχόλμη

– Aπό σήμερα και κάθε Παρασκευή θα εκτελούνται οι πτήσεις από την Στοκχόλμη και το Γκέτεμποργκ της  Σουηδίας

– Από τις 22 Μαΐου και κάθε Δευτέρα θα εκτελούνται οι πτήσεις από την Κοπεγχάγη και το Billund της Δανίας.

 

Οι αεροπορικές εταιρίες που θα αναλάβουν την μεταφορά των τουριστών είναι η SAS και η Atlantic Airways.

 

Προορισμός Ιωάννινα

 

Ένα ακόμη άνοιγμα στην τουριστική αγορά των σκανδιναβικών χωρών ανοίγει για τα Ιωάννινα με την συμπερίληψη τους στους προτεινόμενους προορισμούς της ταξιδιωτικής εταιρείας Apollo. Η Apollo διοργανώνει ταξίδια σε όλον τον κόσμο και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες σκανδιναβικές ταξιδιωτικές εταιρείες, διακινώντας περίπου 1 εκατομμύριο επιβάτες ετησίως. Μετά τα Ζαγοροχώρια, πλέον περιλαμβάνει και τα Ιωάννινα στην επίσημη ιστοσελίδα της, παρουσιάζοντας τον προορισμό και προτείνοντας τουριστικά πακέτα.

Στην ιστοσελίδα της Apollo δίνονται βασικές πληροφορίες για τον προορισμό «Ιωάννινα», τα αξιοθέατα και τις ιδανικές δραστηριότητες. Τα Ιωάννινα παρουσιάζονται ως μια «αυθεντική» πλευρά της Ελλάδας με παραδοσιακή κουζίνα, νυχτερινή ζωή, φυσική ομορφιά, ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία. Προτείνονται επισκέψεις στη λίμνη Παμβώτιδα και το νησάκι της, στο Κάστρο των Ιωαννίνων, το Σπήλαιο Περάματος, στο Αρχαίο Θέατρο της Δωδώνης, τα μουσεία της περιοχής κ.ά. Για τους πιο περιπετειώδεις επισκέπτες προτείνεται να δοκιμάσουν υδάτινα σπορ στη λίμνη Παμβώτιδα και εξορμήσεις για eχtreme sports στον ορεινό όγκο του νομού. Αναφέρεται ακόμη η εγγύτητα με τα όμορφα χωριά της περιοχής αλλά και με τα παράλια της Ηπείρου, για όσους θέλουν να εξερευνήσουν την περιοχή νοικιάζοντας αυτοκίνητο.Τέλος, συστήνονται ορισμένα ξενοδοχεία για διαμονή και αναφέρονται οι παροχές τους.

Πέρα από την παρουσίαση του προορισμού, δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες της ιστοσελίδας να οργανώσουν το ταξίδι τους κλείνοντας πτήση και διαμονή ή να κάνουν συνδυαστικά πακέτα.