Οι φορείς των Ιωαννίνων στηρίζουν τα Βίκος Street Relays

Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τα Βίκος Street Relays  που θα γίνουν το ερχόμενο Σάββατο, 9 Ιουνίου στα Γιάννενα (18:30), δόθηκε σήμερα στο Δημαρχείο της πόλης.

Ολοι οι φορείς της πόλης και του νομού, τόνισαν ότι «αγκαλιάζουν» τις σκυταλοδρομίες δρόμου και το Σάββατο στα Γιάννενα θα στηθεί μία μεγάλη αθλητική και καλλιτεχνική γιορτή καθώς αμέσως μετά τα Βίκος Street Relays  o Tonis Sfinos θα ξεσηκώσει το κοινό με live εμφάνιση, που είναι δωρεάν για όλους!

Ο διευθυντής των Βίκος Street Relays Νότης Παπούλιας δήλωσε: «Είναι η 5η χρονιά που γίνονται οι σκυταλοδρομίες δρόμου στα Γιάννενα και είναι πιο επιτυχημένοι αγώνες της σειράς μας. Η διαδρομή είναι υπέροχη, δίπλα στη λίμνη, στο πιο όμορφο σημείο της πόλης. Ολα τα χρήματα θα πάνε για την αγορά αθλητικού υλικού για τα σχολεία της πόλης, ενώ θα υπάρχουν δώρα και πριμ για τους πρώτους νικητές στα 2Χ5 και στα 10 χλμ.».

Ο Ευάγγελος Τσίμαρης από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ιωαννίνων, είπε: «Στηρίζουμε πάντα τέτοιες διοργανώσεις. Είναι ένα αθλητικό πάρτι, γιατί φίλοι αλλά και οικογένειες μπορούν να φτιάξουν ομάδες και να συμμετέχουν.  Είναι ό,τι πιο χαρούμενο, πολύχρωμο και κεφάτο γίνεται ως αγώνας στα Γιάννενα».

Ο Αντιπρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων που στηρίζει τον αγώνα, Αλέξανδρος Μπερής τόνισε: «Ο ΝΟΙ στηρίζει τόσο αυτή, όσο και ανάλογες εκδηλώσεις και παροτρύνει τους αθλητές του να συμμετέχουν. Αλλωστε το τρέξιμο είναι βασικό κομμάτι της προπόνησης τους».

Το Δήμο Ιωαννιτών εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Παντελής Κολόκας: «Ο Δήμος στηρίζει τα Βίκος Street Relays καθώς είναι μία μεγάλη και πολύ όμορφη διοργάνωση. Πρόκειται για έναν αγώνα που τονίζει τη συνεργατικότητα και την ομαδικότητα».

Ο Θανάσης Τσιγκούλης, εκπρόσωπος του ΑΓΣ Ιωαννίνων  και εκπρόσωπος της Οργανωτικής Επιτροπής είπε:  «Ο σύλλογος μας θα μετέχει μαζικά με όλους τους αθλητές και καλούμε τον κόσμο να πάρει μέρος και να χαρεί την εξαιρετική διαδρομή».

Ο πέμπτος αγώνας του 5ου πανελλήνιου πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών δρόμου, θα γίνει στην πλατεία Μαβίλη το Σάββατο 9 Ιουνίου στις 6.30μμ. και τον διοργανώνουν o Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων, την Ε.Κ.Α. Δωδώνης και τον αρχαιότερο ελληνικό σύλλογο Ερμής 1877, καθώς επίσης και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου και του Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων και του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων.

Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει τα ομαδικά αγωνίσματα 4×2500μ., 2×5000μ., τον ατομικό αγώνα 10.000μ. Veronis Cup, καθώς και τις παιδικές σκυταλοδρομίες Kids Relays 4×50μ. και 4χ100μ. Οι φετινοί αγώνες του πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών έχουν ως αποκλειστικό σκοπό την αγορά αθλητικού υλικού για τα σχολεία των Ιωαννίνων

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των αγώνων www.relays.gr με ηλεκτρονική εγγραφή, ως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 7 Ιουνίου.

Επίσης με απευθείας εγγραφή στα:

κατάστημα της εταιρίας παροχής υπηρεσιών ενέργειας WATT+VOLT, μεγάλου χορηγού των αγώνων, Λεωφόρος Δωδώνης 18 (τηλ. 26510 47777), μέχρι και Πέμπτη 7 Ιουνίου και ώρα 8.30μμ.

κατάστημα της εταιρείας NOVA, media partner των αγώνων, Μουλαϊμίδου και Φρόντζου 1 (τηλ. 26510 48883), μέχρι και Πέμπτη 7 Ιουνίου και ώρα 8.30μμ.

 

Στη συνέχεια, οι δηλώσεις συμμετοχής, όπως και η παραλαβή του υλικού θα γίνονται στη γραμματεία των αγώνων, την Παρασκευή 8 Ιουνίου από τις 12.30μμ έως τις 8.30μμ. και το Σάββατο από τις 9.30πμ έως τις 5.30μμ., στην Πλατεία Μαβίλη.

 

Το κόστος συμμετοχής είναι 12€ για κάθε ομάδα των 4 ατόμων (3 ευρώ το άτομο αν είναι τετράδα ή 4 ευρώ το άτομα αν είναι τριάδα) στα 4Χ2500μ., 10€ για κάθε ομάδα των 2 ατόμων (5 ευρώ το άτομο) στα 2Χ5000μ. και 7€ για κάθε συμμετέχοντα στον ατομικό αγώνα 10χλμ.

Στις παιδικές σκυταλοδρομίες η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και οι ομάδες θα είναι των 4 παιδιών που θα τρέξουν 4Χ50μ, ή τα 4Χ100μ. (δύο ηλικιακά γκρούπ, 4-7 & 8-12 ετών).

 

Ονομαστικός χορηγός των Street Relays  είναι η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, ενώ Μεγάλος Χορηγός είναι  η εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας WATT+VOLT. Η μεγάλη ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία Renault και πολυβραβευμένη για την κοινωνική της προσφορά είναι Επίσημος Χορηγός, ενώ στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων Επίσημος Χορηγός είναι η μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία Veronis Jakobsen. Στους Μεγάλους Υποστηρικτές των Βίκος Street Relays είναι η ανερχόμενη ελληνική εταιρεία παιδικής ένδυσης Domina Sport, που είναι ο Επίσημος Χορηγός των Kids Relays, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων αθλητικής ένδυσης και υπόδησης σε όλη την Ελλάδα, Ιntersport, η εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων Arla Foods και η εταιρεία Valeant / PharmaSwiss Hellas, που με τη μοναδικής αποτελεσματικότητας θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, ανακουφίζει όλο το σώμα από μυϊκούς πόνους. Επίσημος Υποστηρικτής είναι τα καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής Xtreme Stores, ενώ σημαντική είναι και η βοήθεια της Eldico που με το αθλητικό υλικό της Amila βοηθάει να εξοπλίσουμε τα σχολεία της πόλης.

Media Partners είναι η συνδρομητική τηλεόραση Nova που για 5η συνεχόμενη χρονιά είναι αρωγός των Βίκος Street Relays αλλά και η ιστοσελίδα Sportfeed.gr.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email: info@relays.gr (για θέματα συμμετοχών και γενικών πληροφοριών), media@ermis1877.gr (για θέματα media), marketing@ermis1877.gr (για θέματα marketing)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

http://relays.gr/

https://www.facebook.com/StreetRelaysGreece/

https://www.instagram.com/street_relays/

https://twitter.com/StreetRelays