Ορίστηκε το νέο Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης της Παμβώτιδας

Στη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας Ιωαννίνων προχώρησαν ο υπουργός και ο αναπληρωτής Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ως μέλη ορίζονται οι εξής:

Φίλιος Φίλιππος του Αχιλλέα, Οφθαλμίατρος, ως εκπρόσωπο; του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με αναπληρώτρια τη Μητσέλου Μαρία του Παναγιώτη, ΠΕ Γεωτεχνικών στη Διεύθυνση Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος και Βιοποικιλότητας του ΥΠΕΝ.
Πλιάκος Μιχαήλ του Βασιλείου, Δήμαρχος Ζίτσας, ως εκπρόσωπος των εμπλεκόμενων Δήμων Ηπείρου, με αναπληρωτή τον Γκίκα Γρηγόριο του Παντελή, Δημοτικό Σύμβουλο Ιωαννιτών.
Γοργόλης Βασίλειος του Μιχαήλ, Αντιπεριφερειάρχης Περιφέρειας Ηπείρου, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ηπείρου, με αναπληρωτή τον Λάζο Ιωάννη του Βασιλείου, Περιφερειακό Σύμβουλο Περιφέρειας Ηπείρου.
Παπαστεργιάδου Ευανθία του Σωκράτη, βιολόγος, ως εκπρόσωπος της Επιστημονικής Κοινότητας, με αναπληρώτρια την Τσουβαλά Μαρία του Κωνσταντίνου, γεωτεχνικό – ιχθυολόγο, ως εκπρόσωπος της Επιστημονικής Κοινότητας.
Λιάσκα Αιμιλία του Σταύρου, νομικός, ως εκπρόσωπος της επιστημονικής κοινότητας, με αναπληρώτρια τη Λούκα Μαρία Βερενίκη του Γεωργίου, υπάλληλο στη Διεύθυνση Δασών του ΥΠΕΝ, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Κοκορδάτος Απόστολος του Μιχαήλ ως εκπρόσωπος των Μη Κυβερνητικών Περιβαλλοντικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.), με αναπληρωτή τον Παπαδημητρίου Ιωάννη του Δημητρίου.
Δημητρίου Δημήτριος του Χρήστου, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, ως εκπρόσωπος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, με αναπληρωτή τον Σαραλιώτη Γεώργιο του Βασιλείους, Γενικός Γραμματέα ;του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

Πρόεδρος του Δ.Σ. ορίζεται ο Φίλιος Φίλιππος του Αχιλλέα.

Η θητεία του Προέδρου και των μελών του παραπάνω συγκροτηθέντος Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής με δυνατότητα ανανέωσης