Οριστική αναβολή στο ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός

Η διοργανώτρια αρχή είχε ανάψει “πράσινο φως” για τη σέντρα, καθώς οι «Ζωσιμάδες» δεν είχαν πρόβλημα, ο Σταύρος Κοντονής αποφάσισε την αναβολή του.

Η αναβολή του παιχνιδιού αποφασίστηκε: «για λόγους δημόσιας ασφάλειας και προκειμένου να προστατευτούν φίλαθλοι και αθλούμενοι από τη συνεχιζόμενη έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή».

Στην απόφαση αναβολής συναίνεσε και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος Super League δια του προέδρου της, Γιώργου Στράτου.

Στη σχετική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αναφέρεται: «Κατόπιν εξαιρετικά επείγοντος αιτήματος του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και κατόπιν εισηγήσεως του συντονιστικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ιωαννίνων, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής αποφάσισε την αναβολή του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα-Λεβαδειακού, για λόγους δημόσιας ασφάλειας και προκειμένου να προστατευτούν οι φίλαθλοι και αθλούμενοι από τη συνεχιζόμενη έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή. Στην απόφαση αναβολής συναίνεσε αμέσως και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος Super League δια του προέδρου της κ. Γεωργίου Στράτου».