«Ο Θάνατος σου η ζωή μου», απο τα μέλη της «Δωδωναίας Σκηνής»

Τα μέλη της «Δωδωναίας Σκηνής», της θεατρικής ομάδας του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Δωδώνης, αισθάνονται την υποχρέωση να εκφράσουν τις ειλικρινείς ευχαριστίες τους προς τους ανθρώπους που επιβράβευσαν την προσπάθεια της ερασιτεχνικής ομάδας, με την πολυπληθή παρουσία τους στην παράσταση της κοινωνικής κωμωδίας «Ο Θάνατος σου η ζωή μου» του Αλέκου Σακελλάριου, η οποία φιλοξενήθηκε στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Ήταν η πρώτη εμφάνιση της θεατρικής ομάδας σε ένα μεγάλο πολιτιστικό χώρο, παρουσία τόσου πλήθους θεατών και ήλθε μετά από 12 πετυχημένες παραστάσεις με τη συγκεκριμένη παραγωγή, στις Κοινότητες του Δήμου Δωδώνης, κατά το περασμένο καλοκαίρι. Η σκηνοθεσία της συγκεκριμένης παράστασης, όπως και η οργανωτική διεύθυνση της «Δωδωναίας Σκηνής», ανήκουν στο Δημήτρη Κατσάνο.

Η τελευταία παράσταση της παραγωγής «Ο Θάνατός σου η ζωή μου» πρόκειται να δοθεί στην Αθήνα στις 17 Δεκεμβρίου, συγκεκριμένα στη σκηνή του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου «Μίκης Θεοδωράκης» Αργυρούπολης.

Η δημοτική αρχή του Δήμου Δωδώνης δηλώνει απόλυτα δικαιωμένη για την πρωτοβουλία δημιουργίας μιας ερασιτεχνικής καλλιτεχνικής ομάδας, υπό την «ομπρέλα» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Δωδώνης, γι’ αυτό και στην ίδια κατεύθυνση αναπτύσσονται ήδη και άλλες προσπάθειες.

Ο Δήμαρχος Δωδώνης κ. Χρήστος Ντακαλέτσης, σε δήλωσή του τονίζει: «Πολιτισμός μπορεί να παράγεται τόσο μέσα από τα μεγάλα πρότζεκτ, όπως είναι το καθιερωμένο Φεστιβάλ του Δήμου Δωδώνης, όσο όμως και μέσα από το πάθος των εραστών της τέχνης, όπως αποδεικνύει κατά τους λίγους μήνες της ζωής της, η «Δωδωναία Σκηνή». Συγχαίρω όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας, πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να στέκεται αρωγός και ένθερμος υποστηρικτής κάθε νέας ιδέας».