Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στηρίζει τα Βίκος Street Relays

Τα Γιάννενα είναι έτοιμα να τρέξουν αυτό το Σάββατο στα Βίκος Street Relays  που θα αρχίσουν στις 18:30 στην Πλατεία Μαβίλη.

Η πόλη και τα αθλητικά σωματεία στηρίζουν το πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών δρόμου και μεταξύ αυτών, ο πάντα πρωτοπόρος Ναυτικός Ομιλος Ιωαννίνων, που θα έχει πολυπληθή εκπροσώπηση στους αγώνες, όπως τονίζει η Πρόεδρος του Μάρθα Παλαιοπάνου: «Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στηρίζει από την πρώτη στιγμή της διεξαγωγής  τους τα Βίκος Street Relays, τους αγώνες Σκυταλοδρομίας που γίνονται στην πόλη μας, τα Γιάννινα, συμμετέχοντας κάθε χρόνο σ’ αυτούς με πλειάδα αθλητών του. Το ίδιο ισχύει και φέτος! Αυτό γιατί θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική κάθε αθλητική διοργάνωση που προάγει το «ευ αγωνίζεσθαι» και την ευγενή άμιλλα, ιδιαίτερα αυτές του μαζικού αθλητισμού, οι οποίες εμφανίζουν τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερη δυναμική.

Εξάλλου, διοργανώσεις όπως τα Βίκος Street Relays προβάλλουν τα Γιάννενα σε Πανελλήνιο επίπεδο. Κάτι ανάλογο επιδιώκει και ο Ν.Ο.Ι. στο άθλημα της Κωπηλασίας συνδιοργανώνοντας φέτος, στα μέσα Ιουλίου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων, ενώ ήδη έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία για το Πανευρωπαϊκό Κωπηλασίας Νέων του 2019, το οποίο θα διεξαχθεί στα Γιάννενα και ελπίζουμε στην υποστήριξη όλων για την επιτυχία του».

Οι φετινοί αγώνες του πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών έχουν ως αποκλειστικό σκοπό την αγορά αθλητικού υλικού για τα σχολεία των Ιωαννίνων  και τα Βίκος Street Relays διοργανώνουν o Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων, την Ε.Κ.Α. Δωδώνης και τον αρχαιότερο ελληνικό σύλλογο Ερμής 1877, καθώς επίσης και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου και του Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων και του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων.

Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει τα ομαδικά αγωνίσματα 4×2500μ., 2×5000μ., τον ατομικό αγώνα 10.000μ. Veronis Cup, καθώς και τις παιδικές σκυταλοδρομίες Kids Relays 4×50μ. και 4χ100μ.

Oι δηλώσεις συμμετοχής, όπως και η παραλαβή του υλικού θα γίνονται στη γραμματεία των αγώνων, την Παρασκευή 8 Ιουνίου από τις  2.30μμ έως τις 8.30μμ. και το Σάββατο από τις 9.30πμ έως τις 5.30μμ., στην Πλατεία Μαβίλη.

 

Ονομαστικός χορηγός των Street Relays  είναι η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, ενώ Μεγάλος Χορηγός είναι  η εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας WATT+VOLT. Η μεγάλη ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία Renault και πολυβραβευμένη για την κοινωνική της προσφορά είναι Επίσημος Χορηγός, ενώ στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων Επίσημος Χορηγός είναι η μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία Veronis Jakobsen. Στους Μεγάλους Υποστηρικτές των Βίκος Street Relays είναι η ανερχόμενη ελληνική εταιρεία παιδικής ένδυσης Domina Sport, που είναι ο Επίσημος Χορηγός των Kids Relays, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων αθλητικής ένδυσης και υπόδησης σε όλη την Ελλάδα, Ιntersport, η εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων Arla Foods και η εταιρεία Valeant / PharmaSwiss Hellas, που με τη μοναδικής αποτελεσματικότητας θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, ανακουφίζει όλο το σώμα από μυϊκούς πόνους. Επίσημος Υποστηρικτής είναι τα καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής Xtreme Stores, ενώ σημαντική είναι και η βοήθεια της Eldico που με το αθλητικό υλικό της Amila βοηθάει να εξοπλίσουμε τα σχολεία της πόλης.

Media Partners είναι η συνδρομητική τηλεόραση Nova που για 5η συνεχόμενη χρονιά είναι αρωγός των Βίκος Street Relays αλλά και η ιστοσελίδα Sportfeed.gr.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email: info@relays.gr (για θέματα συμμετοχών και γενικών πληροφοριών), media@ermis1877.gr (για θέματα media), marketing@ermis1877.gr (για θέματα marketing)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

http://relays.gr/

https://www.facebook.com/StreetRelaysGreece/

https://www.instagram.com/street_relays/

https://twitter.com/StreetRelays