Ο Σωκράτης Μάλαμας στα Iωάννινα

Αν είστε από αυτούς που τους αρέσουν τα παραμύθια και τα κάτοπτρα, αν έχετε ταξιδέψει με χάρτη ή χωρίς, σε ασύλληπτους λαβυρίνθους του νου και σε ασπρόμαυρες ιστορίες, αν βάζετε στο repeat #tasketa, αν σας αρέσει να τραγουδάτε μαζί με το πλήθος σε γεμάτα θέατρα για τέσσερις ώρες, τότε δεν γίνεται να λείπετε από τις συναυλίες του Σωκράτη Μάλαμα.

Ο Σωκράτης υπόσχεται να «φοράει» τα καλύτερά του: τα πιο αγαπημένα του (σας) τραγούδια, τα πιο σκοτεινά, τα φωτεινά και τα χιλιοτραγουδισμένα ή μία απρόβλεπτη ροή που σίγουρα θα συγκινήσει και θα μας ενώσει πάλι.

Παρέα με την εκλεκτή μπάντα του και το χαμογελαστό ταλαντούχο κορίτσι που τον συνοδεύει τα δύο τελευταία χρόνια, την Ιουλία Καραπατάκη. Μαζί του επί σκηνής: Ιουλία Καραπατάκη: τραγούδι Δημήτρης Λάππας: Κιθάρες, τζουράς, μπουζούκι Νίκος Μαγνήσαλης: Τύμπανα Γιάννης Παπατριανταφύλλου: Μπάσο Φώτης Σιώτας: Βιολί, βιόλα, τραγούδι Κυριάκος Ταπάκης: Λαούτο, μπουζούκι Νίκος Παραουλάκης: Νέυ Τίτος Καργιωτάκης & Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Ηχοληψία Χρήστος Λαζαρίδης: Σχεδιασμός φώτων Δημήτρης Κατέβας: Τεχνικός σκηνής Σωκράτης Μάλαμας live Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 Θέατρο Ε.Η.Μ. Προπώληση εισιτηρίων : 13€ Στην πόρτα 15€ Προπώληση: – Ticketsioannina – Μουσικη Σκηνη Πολυχώρος Αγορα -Κατάστημα Γερμανός -www.viva.gr/tickets/music/mojolive-concerts