Ο Chef Γαβριήλ Τσεσμετζής μαγε(ίρε)ψε στο Zagori Mountain Running

Στον απόηχο του πολύ επιτυχημένου Zagori Mountain Running με την αρτιότατη οργάνωση και τις πολλές και διεθνείς συμμετοχές, το οποίο έγινε ήδη θεσμός για την περιοχή, τους αθλητές και όχι μόνο περίμενε και μια πολύ ευχάριστη αλλά και χορταστική έκπληξη, απο εναν Chef εγνωσμένης αξίας,

Ο Chef Γαβριήλ Τσεσμετζής όταν πρόκειται για θέματα κουζίνας δεν χαρίζεται εύκολα. Και όπως λέει ο ίδιος: «τα ζυμαρικά μαγειρεύονται και τρώγονται αχνιστά από την κατσαρόλα».

Με αγάπη και φανερή προτίμηση στην ιταλική κουζίνα, ο Γαβριήλ Τσεσμετζής διέγραψε λαμπρή πορεία στο χώρο της επαγγελματικής μαγειρικής. Σπούδασε την Αμερική και εργάστηκε για 11 χρόνια σε εστιατόρια και μεγάλα ξενοδοχεία.

Η αφοσίωση, ο επαγγελματισμός και η δημιουργικότητά του τού χάρισαν δύο ξεχωριστά βραβεία.Το 2007 βραβεύεται για την Καλύτερη Ιταλική Κουζίνα Β.Ελλάδος,ενώ το 2008 για την παραδοσιακή ιταλική κουζίνα Gourmet New Comers.

Ο Γαβριήλ τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει άλλο επάγγελμα, αλλά κρατάει την ιδιότητα του Chef για δικούς του ανθρώπους και φίλους, προσφέροντας απλόχερα καλοφτιαγμένο φαγητό με χαρά και φροντίδα, όπως έκανε και το τριήμερο των αγώνων, αποσπώντας τα θετικότατα σχόλια όλων όσων είχαν την τύχη να δοκιμάσουν τα εδέσματα του.