Παγκόσμια Ημέρα Τζαζ και έκθεση φοιτητών Τμήματος Εικαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης, στην Πινακοθήκη Μελιγγών

Ύστερα από μια εξαιρετικά ευχάριστη βραδιά την περασμένη χρονιά, η Αδελφότητα Μελιγγών με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της UNESCO οργανώνει για 2η φορά εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Τζαζ, το Σάββατο 28 Απριλίου 2018, στην Πινακοθήκη Μελιγγών.

Το 2011, η UNESCO, ο Εκπαιδευτικός, Επιστημονικός και Πολιτιστικός Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών (UNESCO, United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization) καθιέρωσε την 30η Απριλίου κάθε έτους σαν την Παγκόσμια Ημέρα Jazz.

Προσκεκλημένοι της συγκεκριμένης βραδιάς είναι οι MELLON TUNES που θα παίξουν τζαζ μουσική και Φοιτητές του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κάποιοι από τους οποίους θα εκθέσουν έργα τους στο χώρο της Πινακοθήκης και του Σχολείου Μελιγγών («Γιαννοπλάτειος Σχολή Μελιγγών»).

Οι MELLON TUNES που αποτελούνται από τον Βαγγέλη Πεπόνη (κιθάρα), τον Sami Hasme (ντραμς), τον Ευθύμη Σφαιρόπουλο (διπλό μπάσο), τον Αχιλλέα Ράδη (πλήκτρα) και τον Ντίνο Χρήστου (σαξόφωνο), έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα για τα μέλη της Αδελφότητας και τους φίλους των Μελιγγών και του Πανεπιστημίου με μουσικά κομμάτια fusion jazz.

Η έκθεση με τα έργα των Φοιτητών του Πανεπιστημίου θα ανοίξει στις 19:30’ το απόγευμα ενώ η μουσική βραδιά στις 21:00’ το βράδυ.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, αλλά οι θέσεις περιορισμένες.

  • www.meliggoi.gr
  • fb: Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων
  • τηλέφωνο επικοινωνίας: 6951303567