Πανελλήνιες 2024: Ανακοινώθηκαν οι Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας οι ελάχιστες βάσεις εισαγωγής για κάθε Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για τις Πανελλήνιες 2024.

Να τονιστεί πως κατά τη διαδικασία συμπλήρωσης του μηχανογραφικού δελτίου θα είναι ορατά στους υποψηφίους μόνο τα τμήματα στα οποία έχουν εξασφαλίσει την ΕΒΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν αρχικά να επεξεργάζονται το μηχανογραφικό τους δηλώνοντας τις προσωρινές τους προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση Μηχανογραφικού) και στη συνέχεια να προχωρούν στην οριστικοποίησή του μέσω της τελικής υποβολής του (Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου), μέσα στην προθεσμία που θα ανακοινωθεί από το υπουργείο Παιδείας.

Σημειώνεται ότι οι Ε.Β.Ε. προκύπτουν από τις μέσες επιδόσεις των υποψηφίων ανά Επιστημονικό Πεδίο/Τομέα σε συνδυασμό με τους συντελεστές, που όρισαν οι ίδιες οι Σχολές ή Τμήματα των Πανεπιστημίων στις Πανελλαδικές 2024.

Πανελλήνιες 2024: Οι ελάχιστες βάσεις εισαγωγής για φέτος σε 454 τμήματα
Δείτε τον πίνακα με τις ελάχιστες βάσεις εισαγωγής ΕΔΩ:<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”>iefimerida.gr</a> – <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr/ellada/panellinies-elahistes-baseis-eisagogis-aei?utm_source=iefimerida.gr&utm_medium=os&utm_campaign=os_notification_2019″>Πανελλήνιες 2024: Ανακοινώθηκαν οι Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής σε 454 τμήματα ΑΕΙ – iefimerida.gr</a></p>