Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων:Ημέρα Καριέρας το Νοέμβρη

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων μέσω της Δομής Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας  οργανώνει την εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας 2018» στις 9 Νοεμβρίου 2018, στο Συνεδριακό  Κέντρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων «Κάρολος Παπούλιας».

Η «Ημέρα Καριέρας 2018» είναι ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που επιδιώκει να φέρει τους φοιτητές και αποφοίτους του σε επαφή με τον επιχειρηματικό και επιχειρησιακό κόσμο.

Η εκδήλωση αποσκοπεί στην:

  • δημιουργία ευκαιριών γνωριμίας και δικτύωσης μεταξύ των φοιτητών και αποφοίτων με τα στελέχη των επιχειρήσεων για τη διερεύνηση δυνατοτήτων συνεργασίας
  • εκπαίδευση φοιτητών και αποφοίτων σε θέματα δικτύωσης και διαχείρισης της σταδιοδρομίας τους
  • άντληση πληροφορίας σχετικά με τις προοπτικές απασχόλησης και τις απαιτήσεις διάφορων επαγγελματικών κλάδων
  • ενίσχυση της σύνδεσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με την αγορά εργασίας
  • προβολή των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων στους συμμετέχοντες αλλά και στο ευρύτερο κοινό

Συμμετέχοντας στην «Ημέρα Καριέρας 2018», εκπρόσωποι των επιχειρήσεων θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις-συζητήσεις με τους φοιτητές-αποφοίτους του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, δίνοντας τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης μαζί τους και συνύπαρξης με τις άλλες συμμετέχουσες επιχειρήσεις.

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς τον επιχειρηματικό και επιχειρησιακό κόσμο για συμμετοχή στην εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας 2018», με σκοπό την ανάπτυξη μιας σταθερής και εποικοδομητικής συνεργασίας και τη στήριξη νέων ανθρώπων στη σύνδεσή τους με τον παραγωγικό ιστό της  χώρας.

Η «Ημέρα Καριέρας 2018» στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «HORIZON 2020 ERA-Mobilcar» ERA Mobility and Researchers Career Day, που έχει ως απώτερο στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας στους ερευνητές, με ιδιαίτερη έμφαση στη μείωση της διαφυγής των ερευνητών από την Ελλάδα (φαινόμενο BrainDrain).

Η συμμετοχή των επιχειρήσεων/φορέων στην «Ημέρα Καριέρας 2018» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είναι χωρίς κόστος.

 

Πληροφορίες για την  «Ημέρα Καριέρας 2018» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων βρίσκονται στον ιστότοπο: http://careerday.dasta.uoi.gr/ και η εταιρική αίτηση συμμετοχής στο σύνδεσμο: goo.gl/VM7YDT

Για επιπλέον πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στα τηλέφωνα 26510 07278 ή 09051 και στο e-mail: [email protected].