Πράμαντα: Λαμπάδες και πασχαλινά κουλούρια για τις εορταγορές της ΕΛΕΠΑΠ

Ένα μεγάλο αριθμό πασχαλινών λαμπάδων και πασχαλινά κουλουράκια πρόσφεραν οι μαθητές των σχολείων των Πραμάντων, οι γονείς τους και οι γυναίκες του χωριού στην ΕΛΕΠΑΠ, προκειμένου να τα διαθέσει στις πασχαλινές της εορταγορές.

Οι λαμπάδες και τα κουλούρια ετοιμάστηκαν στο πασχαλινό εργαστήρι για μικρούς και μεγάλους, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Σχολικών Μονάδων Α-Β Εκπαίδευσης και ο Σύλλογος Γυναικών Πραμάντων την Κυριακή, στο Δημοτικό Σχολείο Πραμάντων, με στόχο την ενίσχυση του έργου της ΕΛΕΠΑΠ.

Τις δημιουργίες παιδιών, γονέων και γυναικών των Πραμάντων παρέδωσε στη διευθύντρια της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Βορείων Τζουμερκών Ελισάβετ Μπούτσορα, δηλώνοντας τη στήριξη του Δήμου και όλων όσοι συμμετείχαν στη δράση στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ. Με την ευκαιρία, πέραν των ευχαριστιών στους συνδιοργανωτές του πασχαλινού εργαστηρίου, σημείωσε τη συμβολή των αντιδημάρχων Βασίλη Γιούλη και Παντελή Βλάχου στην όλη προσπάθεια.