Πρέβεζα: Εξιχνιάσεις κλοπών απο την Αστυνομία

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Καναλλακίου Πρέβεζας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας, υπόθεση διάρρηξης – κλοπής σε εξοχική κατοικία στα Ριζά Πρέβεζας.

Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος δύο υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 26 και 31 ετών, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι εμπλέκονται σε διάρρηξη, που έγινε την 11-09-2012 σε εξοχική κατοικία στα Ριζά Πρέβεζας, απ’ όπου αφαιρέθηκε χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καναλλακίου.

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, υπόθεση κλοπής από σούπερ μάρκετ, που έγινε το μεσημέρι της 20-06-2016 στην Πρέβεζα και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία, σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών Ρομά, ηλικίας 22 και 26 ετών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο γυναίκες μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους, το μεσημέρι της 20-06-2016 εισήλθαν σε σούπερ μάρκετ στην Πρέβεζα και  αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα, συνολικής αξίας (650) ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.