Πρόβλεψη για το 2018 του Στ. Πλουμιστού: Η οικονομία της Ελλάδος στο στόχαστρο

⍆Θα έχετε ακούσει πολλές φορές ότι πριν τον κατακλυσμό, υπάρχει νηνεμία…
Έτσι φαίνεται ότι είναι και η νέα χρονιά, καθώς το 2018, είναι η έναρξη του τρίτου ενεργειακού κύκλου, «το μάθημα», μέσα στον οποίο θα διαδραματιστούν πολλά γεγονότα που έχουν σχέση κυρίως με την παγκόσμια οικονομία και κατά συνέπεια θα επηρεάσουν και την Ελλάδα.

Πολλές φορές έχω αναφέρει στις προβλέψεις μου ότι:

Όποιος δεν έχει καταλάβει τις 800 μέρες «πλασματικής ευημερίας» που ξεκίνησαν από τις 22 Μαΐου του 2016 έως 22 Μαΐου του 2017 (πρώτος κύκλος – «η προειδοποίηση») και δεν προνοήσει από τις 22 Μαΐου του 2017 έως τις 22 Μαΐου του 2018 (δεύτερος κύκλος – «η αφαίρεση») να αρχίσει να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα που θα παρουσιαστούν – αποφασιστούν, τότε από τις 22 Μαΐου του 2018 έως 22 Μαΐου του 2019 (στον τρίτο και τελευταίο κύκλο – «το μάθημα»), θα έχει χάσει την μοναδική ευκαιρία να διατηρήσει τις άξιες του αφού από τις 22 Μαΐου του 2019 θα ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ μια δύσκολη περίοδος για όλο τον κόσμο…

Από το 2016, πολύ συχνά σε πελάτες μου που ασχολούνται με τα χρηματο-οικονομικά συμβουλεύω να μετακινήσουν το ενδιαφέρον τους στο ηλεκτρονικό χρήμα, στα e-νομίσματα και να ξεχάσουν τελείως τα συμβατικά. Έχοντας επιβεβαιωθεί για πολλές προβλέψεις μου σε σχέση με την αχρήματη κοινωνία, κι έχοντας αναφέρει για τα 10 χρόνια παγκόσμιων οικονομικών αλλαγών που θα συμβούν (2017 – 2027), είναι σκόπιμο να σας αναφέρω ότι από τις 22 Μαΐου του 2018, τα πράγματα στις οικονομίες του κόσμου θα αλλάξουν σημαντικά. Αυτό θα έχει σαν συνέπεια η καθημερινότητα μας να αλλάζει όχι πια σιγά – σιγά, αλλά ραγδαία, πατώντας κυρίως στο 2019.

Ακόμη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση οι κλυδωνισμοί θα αρχίσουν να επηρεάζουν το ένα κράτος μετά το άλλο. Η οικονομία της γηραιάς ηπείρου θα δοκιμαστεί από την μετανάστευση, την τρομοκρατία, τα χρηματιστήρια, τα παιχνίδια των αντιπαραθέσεων των μεγάλων δυνάμεων, ακόμη και από το αποτέλεσμα των νέων συνθέσεων πολιτικών ηγεσιών, που στόχος τους θα είναι η πλήρης εξυπηρέτηση των συμφερόντων των επικυρίαρχων, που πλέον έχουν βλέψεις εκτός της Ελλάδος και άλλων γειτονικών κρατών. Η αναστάτωση μέσα από διεκδικήσεις, φέρνει γεγονότα που επηρεάζουν την οικονομία μας μέσα στο καλοκαίρι του 2018 και αυτά θα αποτελέσουν τα “εφόδια” των “αντιπάλων” μας για σημαντικές έριδες από την επόμενη χρονιά.

Έτσι για έμενα το 2018 φέρνει ένα χτύπημα στο πορτοφόλι των ανθρώπων όπου θα συνεχιστεί επηρεάζοντας τις συντάξεις, την συνταξιοδότηση, την ΑΣΦΑΛΙΣΗ, τις πιστωτικές κάρτες, τα προσωπικά δάνεια, την αλλαγή νομίσματος, την φορολογία και σίγουρα την κάθε επένδυση.

Η λογική που ξέρατε για την χρήση των χρημάτων τελειώνει. Το μέλλον ανήκει στους ανθρώπους που εγκαθιστούν την εγκατάλειψη του καλαθιού και υιοθετούν πλήρως την αχρημάτιστη συναλλαγή. Σκεφτείτε εναλλακτικούς τρόπους για να κάνετε ή να εξοικονομήσετε χρήματα, άλλα σε κάθε περίπτωση αυτό που λέω τόσο καιρό είναι ότι το δίλημμα είναι πλέον γεγονός: “Πρέπει να διαλέξετε… η την απόκτηση περισσότερης ύλης, η ένα διαφορετικό τρόπο ζωής”.

Η δυσκολίες από το 1 (μηδαμινές) έως το 10 (μεγάλες) που θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο: 

Ιανουάριος  –  
Φεβρουάριος – 7
Μάρτιος – 8
Απρίλιος – 5
Μάιος – 9
Ιούνιος – 10
Ιούλιος – 9
Αύγουστος – 10
Σεπτέμβριος – 8
Οκτώβριος – 7
Νοέμβριος – 4
Δεκέμβριος – 6

Ο 50ς Χρησμός μου ενισχύει την πρόβλεψη μου για την οικονομική αλλαγή που θα φέρει το 2018

Σαν `τον σκύλο που στον κίνδυνο γαβγίζει,

στον κουτσό τον μήνα θα στο εμφανίζει… 
(Το 2018 είναι το έτος του σκύλου και ο κουτσός μήνας είναι ο Φεβρουάριος)

Το δυάρι βγαίνει μέσα από οχτάρι, 
κι ακολουθείς νέο μονοπάτι και νέο χνάρι…
(Το άθροισμα του 2018 είναι το 2. Το δυο έχει να κάνει με την διαίρεση και το χώρισμα. Η ανθρώπινη φυλή είναι διαιρεμένη σε δυο κατηγορίες, τους σωζόμενους και τους μη σωζόμενους. Ο θεός χώρισε, διαίρεσε τη νύχτα από τη μέρα. Υπάρχουν πολλά δυο μέσα στην γραφή: Παλαιά και Καινή διαθήκη, Σάρκα και Πνεύμα, κτλ – μπαίνουμε σε δίλημμα…)

Θα ακούσεις να σου λένε για τα φόλια,

θα είναι οι παγίδες για τα πορτοφόλια,
κι επειδή ατίθασος θα λες πως είσαι πάλι,
αν δεν υποταχτείς θα σου πάρει το κεφάλι… 
(Φόλια ήταν τα ελάχιστα νομίσματα που άφηναν πίσω τους όσοι έβρισκαν θησαυρούς. Νέα δεδομένα ακούγονται για την χρήση του χρήματος – φορολογία – πλειστηριασμοί, κι ενώ αυτό εξαγριώνει τον λαό, δυστυχώς στο τέλος υποτάσσεται…)

Σαν την Βαβέλ θα μεταμορφωθούνε,

να δεις που οι λογικοί δεν θα καούνε,
θα φύγουν μέσα απ το μαντρί τους,
για να σωθούν μαζί με την ψυχή τους…
(Εμπλοκή στην ευρωπαϊκή ένωση, νέα δεδομένα που αφορούν την οικονομία, θα ακουστούν φωνές για exit.. έξοδο από την ένωση…)

Στο θέρος κάθεσαι κοντά στην ανεμώνα,

ξερή θα είναι αφού ανθίζει των χειμώνα,
έτσι θα έρθουν και τα κακά μαντάτα,
και νερό θα ψάχνεις από μια κανάτα…
(Θερμό το καλοκαίρι με επεισόδια που αφορούν ακόμη και εδαφικές διεκδικήσεις…)

Λύτρωση, αφού μένεις ίδιος δεν υπάρχει,

ξέχασες ακόμη και του θεού τα πάθη,
κι ο τρόπος να βρεις νέο εθνάρχη, 
σε κάνει να ζητάς τον ταξιάρχη… 
(Μέσα στο φθινόπωρο – αναφορά στη γιορτή των ταξιαρχών 8 Νοεμβρίου – ίσως να έχουμε βρει την λύση μέσα από τις ποθητές εκλογές)

Διαβάστε τις επιβεβαιώσεις προβλέψεων ΕΔΩ