Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός : Προσφορά σε όσους έχουν ανάγκη και στο Δήμο Δωδώνης

Διακόσια πακέτα με κοτόπουλα κι άλλα είδη παραγωγής του, παρέδωσε στο Δήμο Δωδώνης, ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων “Πίνδος”.

Τα πακέτα παρέλαβε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Βασίλης Χήρας, ο οποίος μετέφερε τις ευχαριστίες του Δήμου και της Δημοτικής Αρχής προς τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό, σημειώνοντας ότι τέτοιες πρωτοβουλίες θα πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση καθώς οι συνέπειες της κρίσης γίνονται όλο και περισσότερο ορατές.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Δωδώνης, είναι αυτή που αποτυπώνει σε καθημερινή βάση τα προβλήματα που συνεχώς αυξάνονται, εξ αιτίας των σκληρών οικονομικών μέτρων. Το Διοικητικό της Συμβούλιο σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου αναπτύσσουν ένα μεγάλο πλέγμα δράσεων για την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.

Τα προβλήματα φτώχειας κι ανέχειας επιτείνονται και η αληλλεγγύη αποτελεί τη μοναδική ασπίδα προστασίας που μπορεί να αναπτυχθεί, ανέφερε ο κ. Χήρας.

Τα πακέτα με τα τρόφιμα του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού “Πίνδος” διανεμήθηκαν ήδη σε οικογένειες και των τεσσάρων Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Δωδώνης.