Ριζόπουλος: Εκ νέου πειθαρχικό παράπτωμα της Περιφερειακής Αρχής Ηπείρου

Σε ένα ακόμα πειθαρχικό παράπτωμα πως υπέπεσε η Περιφερειακή Αρχή Ηπείρου. Σύμφωνα με την προσφυγή που κατέθεσαν οι Ορίζοντες Ηπείρου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια Ηπείρου καθυστέρησε περίπου 20 μήνες να δημοσιεύσει στη Διαύγεια αποφάσεις που αφορούν σύσταση επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής υποέργου νομικής υποστήριξης.

Εκτός από την προσφυγή στην Αποκεντρωμένη, οι Ορίζοντες Ηπείρου υπέβαλαν και αίτηση στον Περιφερειάρχη Ηπείρου με την οποία τον καλούν να δώσει εξηγήσεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Το περιεχόμενο της προσφυγής των Οριζόντων Ηπείρου, αφορά στην καθυστέρηση δημοσίευσης των αποφάσεων στη Διαύγεια για την πρόσληψη της δικηγόρου Γεωργίας Τατάγια. Οπως είναι γνωστό, η Περιφερειακή Αρχή έχει παραπεμθεί για κατά συρροήν απευθείας αναθέσεις νομικών έργων στην ίδια.

Επίσης, οι Ορίζοντες Ηπείρου θα προσφύγουν  και στην Επιτροπή Διάφανειας για τον έλεγχο της νομιμότητας  των παραπάνω πράξεων.

Για το πειθαρχικό παράπτωμα ο κύριος Σπύρος Ριζόπουλος δήλωσε «Τι είναι δύο  χρόνια καθυστέρησης μπροστά στην αιωνιότητα….»