Σεμινάριο ενδυνάμωσης νέων γυναικών και στα Ιωάννινα

Φέτος, θα πραγματοποιηθούν για 3η συνεχόμενη χρονιά σεμινάρια ενδυνάμωσης γυναικών από το πρόγραμμα Womentors εξ αποστάσεως και δια ζώσης σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, όπως και στα Ιωάννινα.

Το πρόγραμμα Womentors έχει ως στόχο την πολύπλευρη ενδυνάμωση των γυναικών μέσω της εκπαίδευσης και παρακολούθησης πολυθεματικών σεμιναρίων. Αυτά αποσκοπούν στην ανάπτυξη δεξιοτήτων, όπως η λήψη αποφάσεων, η στοχοθέτηση, ο έλεγχος της ζωής τους σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, η ενημέρωση στον τομέα της υγείας και η προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Ίδρυμα Λαμπράκη και τελεί υπό την Αιγίδα της ΑΕ Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Τα σεμινάρια ξεκινούν τον Νοέμβριο και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022.

Για την δήλωση συμμετοχής στα σεμινάρια ενδυνάμωσης απαιτείται η συμπλήρωση της παρακάτω αίτησης:

Αίτηση συμμετοχής

H αίτηση συμμετοχής βρίσκεται και στο site του προγράμματος Womentors.

** Στην αίτηση η κάθε ενδιαφερόμενη καλείται να απαντήσει δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο κάποιας Leader: “Αν κάνετε αίτηση σε συνέχεια επαφής με κάποια Leader ή Συντονίστρια του προγράμματος στην ομάδα της οποίας επιθυμείτε να ενταχθείτε, παρακαλώ δηλώστε εδώ το ονοματεπώνυμό της”.

Σε αυτό το σημείο συμπληρώνει το ονοματεπώνυμο της Leader Κωνσταντίνα Γωγούλη.

Μόλις ολοκληρωθούν οι αιτήσεις, η ομάδα έργου του Womentors θα επικοινωνήσει με τις ενδιαφερόμενες για περαιτέρω πληροφορίες.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλες τις γυναίκες!

Αρχική σελίδα May 2021