Σπ. Ριζόπουλος: Ολοκλήρωση του δρόμου προς τη Λάκκα Σούλι και σύνδεση με την Ι

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται και μέσα στον Αύγουστο τα οδοιπορικά του Σπύρου Ριζόπουλου.

 

Ο επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου «περπατάει» σε όλη την Ήπειρο παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του και παράλληλα φέρνει στο προσκήνιο παθογένειες σε υποδομές και δομές της Ηπείρου.

 

Με νέο βίντεο που δίνει στη δημοσιότητα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου βρέθηκε στο δρόμο προς τη Λάκκα Σούλι, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια παραμένει ανολοκλήρωτος.

 

Όπως αναφέρουν στο βίντεο τόσο ο κύριος Ριζόπουλος όσο και οι υποψήφιοι της Π.Ε. Ιωαννίνων που βρίσκονται μαζί του στο οδοιπορικό, η όποια πρόοδος σημειώνει το έργο οφείλεται αποκλειστικά στους Ορίζοντες Ηπείρου. Από το 2018 και μετά οι Ορίζοντες Ηπείρου, πιέζουν μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και ζητούν την περάτωση του οδικού έργου που παραμένει σε απόλυτη στασιμότητα.

 

Στο πρόγραμμα του Σπύρου Ριζόπουλου είναι αφενός η ολοκλήρωση του έργου και αφετέρου η σύνδεση του με την Ιόνια Οδό ούτως ώστε να υπάρχει εσωτερική διακίνηση, με ένα δίκτυο δρόμων που θα συνδέονται μεταξύ δίνοντας πρόσβαση προς κάθε κατεύθυνση.

 

Δίπλα στον Σπύρο Ριζόπουλο ήταν οι υποψήφιοι με τους Ορίζοντες Ηπείρου της Π.Ε. Ιωαννίνων Δημήτρης Παππάς , Γιάννης Ράιδος , Ρόζα Μπρούζου και Σπύρος Αθανασίου.