Στα Ιωάννινα, το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ποδολογίας και Αισθητικής Άκρων

Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ποδολογίας και Αισθητικής Άκρων, διοργανώνεται από τις 12 έως τις 14 Απριλίου 2024 στα Ιωάννινα, από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ποδολογίας και Αισθητικής Άκρων (ΣΠΑΑ).

Επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας από κάθε γωνιά της Ελλάδας, έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν στις εργασίες του Συνεδρίου στο ξενοδοχείο “The Lake, ώστε να συναντηθούν σε μια διοργάνωση που επιδιώκει να αποτελέσει θεσμό και να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις στους τομείς της Ποδολογίας και της Αισθητικής Άκρων.

Μέσα από ένα πλούσιο επιστημονικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει ομιλίες, διαλέξεις στρογγυλές τράπεζες και σεμινάρια ενδιαφερόντων περιστατικών, ομιλητές και συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία για διάλογο, ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση εμπειριών.

Επιπλέον, το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ποδολογίας και Αισθητικής Άκρων δίνει βήμα στους νέους Ποδολόγους και Τεχνίτες Αισθητικής Άκρων.

Σκοπός, είναι η διασφάλιση συνεχούς, υψηλού ποιοτικού επιπέδου εκπαίδευσης και ενημέρωσης της ειδικότητας για όλα τα νεότερα δεδομένα.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ποδολογίας και Αισθητικής Άκρων (https://spaa.gr/) έχει αφιερωθεί στην προαγωγή της επιστήμης της Ποδολογίας, την περαιτέρω εκπαίδευση των μελών του και την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη σημασία της ποδολογικής φροντίδας.

Η διεπιστημονική συνεργασία αποτελεί «κλειδί» για την παροχή ολοκληρωμένης φροντίδας και την επίτευξη της βέλτιστης ποιότητας ζωής για τους ασθενείς.