Στα Ιωάννινα το 21ο Πανελλήνιο Ηπατολογικό Συνέδριο

Στα Ιωάννινα το 21ο Πανελλήνιο Ηπατολογικό Συνέδριο καιη 30η Διημερίδα «Στέφανος Χατζηγιάννης»17– 20 Μαΐου 2023, στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου «DuLac»

H Ηπατολογική Κοινότητα της χώρας αναμένεται να συναντηθεί φέτος σταΙωάννινα στο πλαίσιο διεξαγωγής του 21ου Πανελλήνιου ΗπατολογικούΣυνεδρίου & της 30ης Διημερίδας «Στέφανος Χατζηγιάννης». Οιεργασίες θα λάβουν χώρα από τις 17 – 20 Μαΐου 2023 στο συνεδριακόκέντρο του ξενοδοχείου «Du Lac». Στο διάστημα αυτό, προσκεκλημένοιομιλητές και συμμετέχοντες θα συναντηθούν δια ζώσης στην πρωτεύουσατης Ηπείρου, έχοντας την ευκαιρία για διάλογο, ανταλλαγή απόψεων καικατάθεση εμπειριών.

Το Συνέδριο διοργανώνεται σε ετήσια βάση από την Ελληνική ΕταιρείαΜελέτης Ήπατος (ΕΕΜΗ), μία επιστημονική εταιρεία, που έχει ως κύριοσκοπό την ανάπτυξη της μελέτης και έρευνας των παθήσεων του ήπατος. Το φετινό επιστημονικό πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από τη μεγάληδιεπιστημονική συμμετοχή διεθνώς καταξιωμένων Ελλήνων επιστημόνων,που θα πλαισιωθούν και από σημαντικούς ξένους προσκεκλημένους ομιλητές.

Στόχος είναι να τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα της σύγχρονηςΗπατολογίας και να παρουσιαστούν οι νέες, καινοτόμες θεραπείες, πουδίνουν πρόσθετες ελπίδες στους ασθενείς με παθήσεις του ήπατος, καθώςαυξάνουν την ποιότητα ζωής και το προσδόκιμο επιβίωσής τους.Σημαντική θέση στην κορυφαία εκδήλωση για τα νοσήματα του ήπατος στηνΕλλάδα θα κατέχει και φέτος η εκπαίδευση των ειδικευομένων και νέωνιατρών μέσω του Μετεκπαιδευτικού Σεμιναρίου, αλλά και Συναντήσεων μεΕιδικούς με παρουσίαση περιστατικών και διαδραστική συμμετοχή.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, καλείστε σε δηλώσεις την Τετάρτη 17Μαΐου 2023 και ώρα 11:15, στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου «Du Lac».Σημειώστε ότι, θα ακολουθήσει (11:30-13:30) στην Αίθουσα «Ερατώ»