«Στης μαστίχας τη σκιά και του τσίπουρου τα γλέντια…» με συνδιοργανωτή τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων

Μια σπουδαία μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «Στης μαστίχας τη σκιά και του τσίπουρου τα γλέντια…» παρουσιάζει ο Πατριωτικός Σύνδεσμος Καλαρρυτών «Η Πίνδος» τη Δευτέρα 17 Ιουνίου στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ στον λόφο του Φρόντζου.

Συμπληρώνοντας φέτος 107 χρόνια πλούσιας πολιτιστικής δράσης, ο Σύνδεσμος Καλαρρυτών τιμά για ακόμη μια φορά τη γνήσια ελληνική παράδοση μέσα από τη μουσική και τον χορό, παρουσιάζοντας τραγούδια και χορούς απ’ όλη την Ελλάδα και τους Καλαρρύτες.

Τα χορευτικά τμήματα του Λαογραφικού και Χορευτικού Ομίλου θα συνοδεύσει ο αγαπημένος ερμηνευτής Παντελής Θαλασσινός μαζί με 10μελή ορχήστρα καταξιωμένων μουσικών της παραδοσιακής μουσικής υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιώργου Κωτσίνη.

Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, στηρίζοντας από την πλευρά του τον πολιτισμό σε όλες τις εκφάνσεις του, υπογράφει τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης, τιμώντας την ιστορική Κοινότητα Καλαρρυτών κι έναν από τους σπουδαιότερους πολιτιστικούς συλλόγους της Ηπείρου. Η εκδήλωση έχει και την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου.

Γενική είσοδος 7 ευρώ. Προπώληση στα βιβλιοπωλεία «Αναγνώστης « (Πυρσινέλλα 11, Ιωάννινα) και «Μάντζιος» (Εθν. Αντίστασης 127, Κατσικάς).